Skoči na vsebino

Opral sam auto!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prije pranja:

Objavljena slika

Poslije pranja:

Objavljena slika

Objavljena slika

:D:D:bravo::bravo::jupiii::jupiii::jupiii:

Meni se dopada!! Jo? zni?anje.... Al mi cash fali!!! :hohoho::hohoho:

Napisano

uuu :bravo:

Danas ?em ga ja odmah prat !!! samo da dobim iz 15''-17'' felge!!!! :hohoho:

nice!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ljepo, đip sa 17 colaricama :)

;)

ali su felne vrlo dobre !

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Jest sem mojo mazdico ?e ve?krat opral,pa so feltne iz 19 skr?ile na 16 col. :whatever::hohoho:

Napisano

Jest sem mojo mazdico ?e ve?krat opral,pa so feltne iz 19 skr?ile na 16 col. :whatever::hohoho:

?e nisi dodal substrala al kej taga :) pa so od ?alosti "ovenle" :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Lepe felne. :bravo: Samo jaz moje Mazdure ne bom pral s tem ?amponom,ker ?e moje 18" felne ?e narastejo,bom mel pol kakih 20",pol pa so spet dra?je gume! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Lepe felne. :bravo: Samo jaz moje Mazdure ne bom pral s tem ?amponom,ker ?e moje 18" felne ?e narastejo,bom mel pol kakih 20",pol pa so spet dra?je gume! :P:hohoho:

ma ne,..ti ga bo? opral in dobu mazdo 6 :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ma ne,..ti ga bo? opral in dobu mazdo 6 :hohoho:

Mnja,sn ko David Copperfield! :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

pomoje da se je poky ful zapalu na vijol?no :bravo:

Sej bi bla ful kul. :bravo:

Ma,va?no je da je mazda---6.... :hohoho:

Napisano

pomoje da se je poky ful zapalu na vijol?no :bravo:

Ja,to bo ja..... :P

khhhmmmm <_<

:policaj:

Daj se vredu ska?ljaj,ne pa samo na pol,pol pa te skozi dra?i! :hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kakšno prikolico bi ti imel?
    • Tole je najbolj pomembna info, a ni neka fora da se kondenz nabira pa zna pol jit v loop.   Flashanje odsvetujem
    • Kater letnik CX-3 imaš?   Če nima modula, moraš kupit modul in spelat najprej kabl pod armaturko do osrednjega ekrana   Če imaš modul, lahko že uporabljaš carplay preko kabla že zdaj   Carplay je za ios, Android auto je za android.    Bi rad mogoče samo brezžični modul?
    • Ko sem se vozil z motorjem, je iz gozda pritekel jelen. Poskušal sem se mu izogniti, a je motor zdrsnil. Ko sem se zavedel, sva bila že v kanalu. Od močnega udarca me je glava strašno bolela. Nekako sem prilezel do ceste... Gledam, ustavi se rdeč kabriolet. Iz kabrioleta stopi ženska, se mi približa in vpraša: - "Ali si v redu?" Sklonila se je tako, da je bil njen globok dekolte v višini mojih oči (kakšne prsi!)... Pogoltnil sem cmok in rekel: - "Mislim, da sem v redu." - "Kaj je narobe s tabo? Seveda se motiš. Samo poglej ta rez na njegovi glavi. Usedi se v avto. Živim nedaleč stran, oskrbela bom tvojo rano..." Zavzdihnil sem: - "Če grem s teboj, moji ženi ne bo všeč." Vztrajala je: - "Daj no, kaj ti je! Sem medicinska sestra. Moram te pregledati in oskrbeti tiste rane in praske..." Ker sem bil zaradi padca z motorja šibak in sem verjetno imel lažji pretres možganov, sem se zlahka predal in sedel v avto. Samo ponavljal sem: "Moji ženi to ne bo všeč!" Prišli smo k njej. Njena hiša ni bila daleč. Pregledala me je, razkužila praske, glavo tudi. Rekel sem: - "Zelo sem hvaležen, vendar bi moral iti. Moja žena je zdaj najbrž že vsa iz sebe..." Začela se je slačiti  - uf, kakšno lepo telo je imela, najlepše, kar sem jih videl v življenju: - "Ne bodi neumen. Navsezadnje tvoja žena ne bo nikoli vedela. Kje sploh je zdaj?" - "Mislim, da je še vedno v kanalu ob mojem motorju..."
    • Vozi stari dedek avto malo sem, malo tja, pa ga ustavi policist in zahteva vozniško dovoljenje. - "Jaz sem dovolj star, da ne potrebujem več vozniške." - "Od kod pa ta ideja?" - "Bil sem na pregledu pri zdravniku, pa me je po pregledu vprašal, če še imam vozniško. Ko sem mu ga dal, je vzel škarje, ga razrezal in rekel: 'Tega ne boste več potrebovali'. Pa sem se mu zahvalil in odšel..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.