gombocm Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 Lep pozdrav, sem voznik Mazde 323F letnik 2000, 1.5 16v. mene pa zanima ali je mogo?e popraviti stikalo (na voznikovi strani), za elektri?ni pomik sopotnikovega stekla? Stikalo kot tako ?e deluje, vendar le z izvija?em ali ?em podobnim s premikom naprej in nazaj. Ali je edina opcija nakup novega stikala (koliko to pribli?no stane), ali naj poskusim kje najti kak?no rabljeno stikalo? Pa ?e ali kdo ve kje bi lahko dobil originalne okrasne pokrove - mazda 14"? LP gombocm Citiraj
323F Mate Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 Lep pozdrav, sem voznik Mazde 323F letnik 2000, 1.5 16v.mene pa zanima ali je mogo?e popraviti stikalo (na voznikovi strani), za elektri?ni pomik sopotnikovega stekla? Stikalo kot tako ?e deluje, vendar le z izvija?em ali ?em podobnim s premikom naprej in nazaj.Ali je edina opcija nakup novega stikala (koliko to pribli?no stane), ali naj poskusim kje najti kak?no rabljeno stikalo?Pa ?e ali kdo ve kje bi lahko dobil originalne okrasne pokrove - mazda 14"? LP gombocm Priporo?am klic na uradni Mazda servis, za kak?no rabljeno stikalo bo pa kdo drug povedal... :ne vem: Citiraj
gombocm Napisano 13. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2007 Hvala za odgovor, sem klical na servis, pa so mi rekli, da je potrebno celo stikalo menjat (230 eurov)! Je problem, ker je na voznikovi strani in je tako ali tako dvojno, (da je zadeva ja ?e dra?ja (hvala bogu, da nimam vseh 4 elektri?nih )), pa saj nebi bil problem, ?e bi bilo stikalo pokvarjeno, ampak deluje! Le plastika stikala, ki gre gor in dol je zlomljena, samo stikalo pa deluje na principu naprej-nazaj in je potreben izvija? ali kaj podobnega in zadeva deluje! 230 eurov za en majhen odlomljen zobek plastike?!? Upam, da kdo ve za kak?no rabljeno? ?e ne, bom pa? ?e naprej odpiral sopotnikovo okno z stegovanjem na drugo stran. LP gombocm Citiraj
323F Mate Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 Bolana cena! Potem poskusi samo plastiko najti. Ali pa ?e je mo?no, ukradi jo sovozniku(-ci) Citiraj
Mazda323 Napisano 15. julij, 2007 Prijavi Napisano 15. julij, 2007 http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1005856 kli?i lahko tudi zrihta druge dele... Citiraj
gombocm Napisano 19. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2007 http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1005856 kli?i lahko tudi zrihta druge dele... Sem poklico, pa je reko da so deli od drugot - iz razbitih avtov iz tujine, kjer pa je ?e v serijski opremi 4x elektrika in zato tak?nih stikal prakti?no ni!Morem malo bolj podrobno pogledat, ?e mogo?e samo plastika od enega od ostalih oken pa?e gor, pa me je mal strah stikalo razdirat, da nebom ?e tam kaj zlomo, pol pa res nebo ?lo odpirat! A mogo? kdo slu?ajno ve, kako bi lahko lepo odstranil plastiko na stikalu? (Samo tisto za odpirat steklo) LP Citiraj
uklopko Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 A lahko ti to mal poslika? da vidmo kak problem je ,?e se da kaj improvizirat glede tipke ipd. Pa kako ti ti z izvija?em odpira?!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
chercc Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 da ne bom nove teme odpiru bi js tud kr tle vpra?u, ?e ve kdo za kako stikalo za mx-3, za voznikovo stran.mam ravno tko odlomlenga, dela pa s pomo?jo ?ravfa , pa ?e to dela sam moja stran, sovoznikovga pa ne morem nikakor odpret ker je zgleda crnkal tist za "odklepanje" stekla Citiraj
uklopko Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 snemi stikalo iz sovoznikovih vrat in preveri ?e je ?trom na njemu!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
gombocm Napisano 19. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2007 A lahko ti to mal poslika? da vidmo kak problem je ,?e se da kaj improvizirat glede tipke ipd.Pa kako ti ti z izvija?em odpira?!!!! OK bom posliko mal, sam ne bit jezni, ?e nebo takoj. (sem glih digitalca posodo).Sej ne, da mora bit izvija?, pa? neki temu podobno, da lahk sploh prode? do jezi?ka v stikalu. LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.