LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 zarad mene je lahko muzka mal bolj glasna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 samo ?e jo dobi? tud ti!! No ma ?e ti pa ?e samo to manjka, pa nej ti bo! Se bom ?rtvoval za ekipo Citiraj
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 evo to je team spirit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ma dej,..brezveze,..zdj mi boste pa ?e bi? uzel al kaj???? use dobi poky ne ne bo tko,..bi? mam js poky je pa skupi z davidom u igralski zasedbi,..pa ?e labi pa maxy,.. jap,..tko bo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 to ?e ti ne vem ?e bi gledala Citiraj
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ok,..mogo?e sm mal ?udn napisala,..ampak nism mislla tko kukr je izpadl Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ally bic pol, ce hoces naj ti bo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 se ne,...ampak dokler nisi omenu sploh nisem pomislla na to varjanto tega res neb rada vidla no ampaaaaaaaaaaaak,..sej sploh ni ?udn da use beybe pobegnejo s foruma sploh tiste k ne vejo da je tlele sam velik goflanja pa n? akcije Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 So, when do we start shootin'? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Ja hallo!!!! Kaj mene pa noben sploh ne bo vpra?al,?e ho?em igrat v tako velikoprora?unskem filmu??? Valda,bi? pa bi ?e dr?al v roki....samo po kom bi udarjal ne vem?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 po moje se bodo ostali ?e najmanj bunili, ?e kar sam sebe Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Ja hallo!!!! Kaj mene pa noben sploh ne bo vpra?al,?e ho?em igrat v tako velikoprora?unskem filmu??? Valdja,bi? pa bi ?e dr?al v roki....samo po kom bi udarjal ne vem?? hallo,..bi? smo ti uzel,..zdj ga mam js Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 hallo,..bi? smo ti uzel,..zdj ga mam js Pol pa ne bom igral! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ha...to ti misl?,..kako sploh upa? ugovarjat beybi z bi?em in mafini???? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ha...to ti misl?,..kako sploh upa? ugovarjat beybi z bi?em in mafini???? ?e PMS si pozabila Citiraj
poky Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ha...to ti misl?,..kako sploh upa? ugovarjat beybi z bi?em in mafini???? ?e ma? kanon pri roki se da! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ... z bi?em in mafini? kak?ne asociacije? bo Labi pokazal zamenjavo ?rk. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ?e PMS si pozabila ne to pa nimam ve? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 bo kmal spet nazaj in ko ga tolikokrat do?ivlja? pomoje brez problema dopi?e? Citiraj
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 haha mafin bic sorry Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 po?ak ene 2-3 tedne da ne bomo samo off topic,..se mi je sanjal da sm dobla en sms pa sm se prou hitr zbudila pa ?la gledat na mobitel,...pa n? ?ment Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 a hoces da ti jaz posljem enega? se bos boljs pocutila Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 a hoces da ti jaz posljem enega? se bos boljs pocutila pomoje da ne je biu prou od dolo?enga osebka ta sms Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 pomoje da ne je biu prou od dolo?enga osebka ta sms ja prav no...ce me ne maras me ne maras Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.