daSKAn Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Berem eno knjigo o kriptografiji, in sem celo no? v sanjah "hekal" neko zakodirano stran in na koncu mi rata. In pol se nenadoma zbudim s takim fajni ob?utkom, da sem neki fajniga dosegu in zmagal.... pa mi potem ?ez 2 minuti potegne, da ni ni? s tega in se zalu?am nazaj na pojstlo, ker je bla ura ?ele 3 pono?. Citiraj
ReDevil Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Men se je pa sanjal, d mi je en ?rnga voukca spizdu, pa d je nekak ra?unu na to da kar en cajt nam porajtu, ko je zadi za bajto parkiran! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Men se je pa sanjal, d mi je en ?rnga voukca spizdu, pa d je nekak ra?unu na to da kar en cajt nam porajtu, ko je zadi za bajto parkiran! U ?ebeljnak ga skrij Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Men se je pa sanjal, da imam porabo 10litrov/100km - ?ista no?na mora vam re?em, sem kar ?vical... pol pa en model v sanjah re?e, da sem narobe bral in da pi?e 10litrov/100milj - sem se prec oddahnil Citiraj
poky Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Hehe Boss,to pa je no?na mora za tebe ja.......... Za mene bi ble pa sladke sanje! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 haha boss, nocna mora aja zadnjic sem sel mal mert porabo pa je bila 6.7l/100km...to je pa kar super Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Si ziher ti vozo?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 ja ja so ble pa same relacije z rahlim gasom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Tisti "rahli" me malo bega,ker vem kak ti vozi?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 22. september, 2007 Prijavi Napisano 22. september, 2007 Men se je pa sanjal, da imam porabo 10litrov/100km - ?ista no?na mora vam re?em, sem kar ?vical... pol pa en model v sanjah re?e, da sem narobe bral in da pi?e 10litrov/100milj - sem se prec oddahnil to je like "dream come true" sam da ni ?e true Tisti "rahli" me malo bega,ker vem kak ti vozi?! Citiraj If in doubt, flat out...
suicidal Napisano 22. september, 2007 Prijavi Napisano 22. september, 2007 zadnji? sem sanjal, da si je na? pes sam nohte postrigel Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Marko_mx-3 Napisano 22. september, 2007 Prijavi Napisano 22. september, 2007 ka va?emu morate vi stri?t, na? si jih sam Citiraj
suicidal Napisano 22. september, 2007 Prijavi Napisano 22. september, 2007 ja, saj to sem sanjal, da si jih je sam. vendar s ??ipalko za nohte! sem si rekel (v sanjah): kako pameten pes! druga?e mu jih mi ne, najbr? si jih sam zdrgne, tako da stri?enje ni potrebno. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.