David Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 DAnes zjutraj se mi je ena sme?na, al pa tudi ne, stvar zgodil. Vsedem se v avto, dam kontakt, po?akam 3 sekunde in zaverglam..... obrati pridejo do 1000 obratov in puf na 0.... Ponovim vajo...... SPET!! Ponovim ?e enkrat, ampak pritisnem gas.... in hop.... obrati sko?ijo...... zgleda da funkcionira.... Spustim gas.... puf... spet na 0... No pol sem ?e rahlo jezen postal.... in zaverglal ?e enkrat.... ampak tokrat dr?al konstant gas.....da se malo "ogreje"... In glej ga zlomka... svina dela kot da se nebi n? zgodilo....? Kaj za vraga nej bi to blo????? Kdo mel podobno izku?njo??? LP daVid Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 am,..?e dolg nisi ?ou mal po?vekat na servis,..pa ti je dau avto znamenje da je ?as da spet mal obi??e? gammo? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 hmmm.. zgleda kot kak?en senzor pretoka zraka ali pa ga kak?en zaug heca. Predno se ti je to za?elo dogajati a si slu?ajno hladen motor pri?gal premaknil avto in nato ugasnil motor ter do tega dogodka nisi premikal avta? V?asih se lahko zgodi, da tak?na situacija tudi zmede elektroniko in ne ve ve? ali naj da zaug ali ne oziroma ga da takrat ko to ni treba. Citiraj
David Napisano 24. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Hm... ma vro?ega sem pripeljal na parking.... in ga nisem ni? tikal ve?... danes zjutraj pa je blo to.... hm.. verjetno ga je malo elektronika zafrkavala.... kr neki.... upam da se ne bo ponovilo... Citiraj Feel free....
David Napisano 25. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Evo... zadeva se o?itno ponavlja ko je avto mrzel... in kot je boss rekel... je problem v ra?unalniku. Jutri peljem da mi nalo?ijo nov software. LP David Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.