Skoči na vsebino

Mazdino dirkali??e

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No prej?nji vikend se je odvila dirka MOTO GP in sicer na dirkali??u, v Monterey California, pazite to.

MZDA RACEWAY LAGUNA SECA

Ou yeah, to mi deli. :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

No prej?nji vikend se je odvila dirka MOTO GP in sicer na dirkali??u, v Monterey California, pazite to.

MZDA RACEWAY LAGUNA SECA

Ou yeah, to mi deli. :bravo:

mzda zm zm :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

zdej ali si se ti zmotil ali oni :D

druga?e pa poznam, ima en zajeban ovink ko se kar neki metrov dol spusti

to je zame najbolj?i ovink na vseh dirkali??ih - sem tam razbil ?e ne?teto avtov***

***v igrcah, da ne bo pomote

33112_1.png

Napisano

to je zame najbolj?i ovink na vseh dirkali??ih - sem tam razbil ?e ne?teto avtov***

***v igrcah, da ne bo pomote

Ja res smotan je tist ovinek. <_<

Sicer pa Yavarye, a ?ele zdaj si to ugotovil? :P

Napisano

Ne samo v nedeljo to tolikokrat pisalo na ekranu, da enostavno nisem mogel mimo tega.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

v TOCA Racedriver 2* je prav fajn ?ez un ovinek vozit (?eprav ne z Mazdo).

*To je edina igrica, ki jo imam. In igram.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

He he,jaz isto.... :P Mi je pa kr v?e? proga. :bravo: Pa itak polno napisov Mazda okrog cele proge. :jupiii:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

v TOCA Racedriver 2* je prav fajn ?ez un ovinek vozit (?eprav ne z Mazdo).

*To je edina igrica, ki jo imam. In igram.

lahko dobim kopijo please :ne vem: ?????

gremo na?i.....

Napisano

lahko dobim kopijo please :ne vem: ?????

Se dobima v MB pa ti jo dam! ;)

Ti?a vun!!

Napisano

o?itno me je ?e poky prehitel.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Se dobima v MB pa ti jo dam! ;)

:jupiii: jaz tudi,jaz tudi

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

No problem stari. ;) Da? za pir,pa ma?! :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

:mi pijemoo: lahko dva mogoce :ne vem:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Pa naj bo 3 pa roka! :hohoho:

Ti?a vun!!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

A je to slu?ajno tole? :P Hmmmmmmm :bravo: Start the Revolution!

post-285-1189454258_thumb.jpg

post-285-1189454299_thumb.jpg

post-285-1189454342_thumb.jpg

No pa ?e en konec Monaka:

post-285-1189454385_thumb.jpg

Vse slikano s pomo?jo Zel?evega avta, kot je razvidno iz te zadnje slike :hohoho:

post-285-1189454424_thumb.jpg

Se opravi?ujem za svetlobo/kontrast ampak na TVju je slika popolnoma druga?na kot na LCDju ali navadnem monitorju. :(

Napisano

zemir ?zmeden? ? a takole se ti poja? po svetovnih dirkali??ih in ni? ne pove??! v bistvu ti bo zdaj Raceland relaksacija, a ne :hohoho:

Napisano

zemir ?zmeden? ? a takole se ti poja? po svetovnih dirkali??ih in ni? ne pove??! v bistvu ti bo zdaj Raceland relaksacija, a ne :hohoho:

Ja grem mal avto odpo?it na raceland :hohoho::hohoho::hohoho:

Kaj ?mo tud praparaciji morajo od ne?esa ?ivet :hohoho::hohoho::hohoho:

Napisano

a mate kaj fajnih dirka?kih iger :hohoho: jz mam sam 3d driving school, midtown madness, toca2, big scale racing, vice city, san andreas, underground, underground 2, most wanted, carbon,... <_< Rabi kdo kaj strelskih :P call of duty 2, silent hunter 3,... kar ?eli? to dobi? :bravo: (sam ne dobesedno) :P

If in doubt, flat out... 

Napisano

Qwerty,od vseh dirka?kih iger,ki si jih na?tel,ni nobene "prave" dirka?ine,same arkade. :whatever: ?e ho?e? res se pribli?at pravemu dirkanju,si nabavi GTR 2,GT Legends ali Live for speed od cestnega dirkanja,?e pa ma? raje rally,pa je obvezen Richard Burns Rally. :bravo: Evo,to so prave dirka?ine,ne pa ostali ?morn,pri katerem se pri 300 km/h zaleti? v steno,pa se pol normalno dalje pelje?...... :ne vem: Probaj,ne bo ti ?al,?e bi rad pravo dirkanje,samo je pa res,da za te ?pile je pa volan obvezen. ;)

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.