Boss Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 Qwerty, ?e je 3D driving school zate dirka?ka igra potem ti priporo?am, da nikoli ne gre? delat izpit, ker ?e bo? dirkal na izpitni vo?nji ti ziher ne bodo dali vozni?kega OK, ?alo na stran: 3D Driving School ali pa kaj podobnega bi lahko uporabljali tudi v avto ?olah in bi s tem prihranili marsikateri evro. ?e posebej za popolne za?etnike bi lahko dolo?eno ?tevilo ur prebili ravno na tak?nih simulacijah ne pa da jih ?e drugo ali pa tretjo uro rinejo na ceste v pravi promet. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2007 Kaj 3. uro, prvo !!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 Kaj 3. uro, prvo !!!!!!! A to vse? Ok mene vem zakaj je dal prvo uro na cesto, ker sem doma ?e pridno vozil naokoli pa je videl, da ve? ali manj bo ?lo brez te?av tudi na cesti. Ampak kako pa tisti, ki so prvi? za volanom pa da jih prvo uro na cesto spustijo? Citiraj
poky Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 Ok mene vem zakaj je dal prvo uro na cesto, ker sem doma ?e pridno vozil naokoli pa je videl, da ve? ali manj bo ?lo brez te?av tudi na cesti. He he,pri meni blo isto. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 Zemir, kdaj so ti pa paparazzi spojler?ek spi?kil, kokr vidm ga nima?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 mene pa drugo,..pa nisem hotla it..ha,..zdj se me pa ne sprav iz avta sploh.....no ja,..mazda kriva Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 Qwerty,od vseh dirka?kih iger,ki si jih na?tel,ni nobene "prave" dirka?ine,same arkade. Word. Sam na PCju ne igram ve? kaj dosti ampak druga?e pa kolikor vem je GTR tisto pravo. Svoje ?ase sem bim pa nor tudi na CMR2, ki je bil za tiste ?ase sploh nekaj huj?ega, kar se rallya ti?e in sem ga kar obvladal. Qwerty, upam, da bo? imel na cesti malo ve? pameti, poznam nekaj ljudi, ki so igrali arkade cele dneve, ko so dobili pa izpit pa kar niso morali razlikovati resni?nega ?ivljenja od igre pa ka-bum... A to vse? Ja mene tut. To je o?itno kar standard pri nas mo?kih, itak znamo ?e od prej voziti avto, vsaj jaz sem se u?il za hi?o na orja?kem travniku. V promet pa nisem ?el dokler nisem imel izpita (kwa je to adrenalin, ko gre? sam prvi? na cesto, ali celo na AC!) Zemir, kdaj so ti pa paparazzi spojler?ek spi?kil, kokr vidm ga nima?! to je JDM verzija, mora biti to tko, da je ?im la?ja. Lepo, da vsaj en ni offtopic. Citiraj
zemir Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 Zemir, kdaj so ti pa paparazzi spojler?ek spi?kil, kokr vidm ga nima?! Ja to je pa samo odve?na te?a Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.