Sishi Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Kolega je bil slu?beno na Kosovu. Ima BMW 525 in notri original kasetar. Kupil je nek vmesnik, ki ga da? v vti?nico za v?igalnik in ima re?o za USB klju?ek. Na vmesniku si nastavi radijsko frekvenco na katero po?ilja mp3 komade iz USBja. Na radiu si nastavi isto frekvenco (kjer ni nobene postaje) in ?e poslu?a mp3 Zraven dobi? ?e daljinca. Vse skuopaj 10 EUR Bom dal ?e slike. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Poznam to... sodelavka ima isto zadevo za I Poda...sam je pa zvok podn od podna... RESNO!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ima? dpbre zadeve in ima? podn, kolega ima tudi in mu dela vredu, medtem ko enim pa toliko hre??i da je joj. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Ej a je BMW avto ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mazda323 Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Poznam to... sodelavka ima isto zadevo za I Poda...sam je pa zvok podn od podna... RESNO!!!LP daVid Se popolnoma strinjam s teboj David, sem imel tako zadevo, sprobal enkrat pa ?e to 10min in prodal ker je to vse skupaj za v kanto! Citiraj
aleksander Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Se popolnoma strinjam s teboj David, sem imel tako zadevo, sprobal enkrat pa ?e to 10min in prodal ker je to vse skupaj za v kanto! Podpisujem !!!!!Eno tako stvar ?e nekaj ?asa dr?im nad kanto Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.