eagle1 Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Pri?el sem do okrogle ?tevilke 120.000 km zato bo potreben servis. Veliko ve?ino stvari bom naredil sam, razen zobatega jermena, ki pa si ga ne upam lotiti. Zanima me ?e poznate v okoli Ljubljane kakega mehanika, ki bi mu lahko zaupal svojo mazdo 6? Na?eloma sem ga mislil peljati na uradni Mazdin servis, sam me je cifra ?isto na tla vrgla. Menjava z originalnimi rezervnimi deli naj bi pri?la od 700 do 1000EUR. To pa sploh ni ve? tako poceni. Mi lahko kdo pomaga s kakimi kontakti in referencami? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Pri?el sem do okrogle ?tevilke 120.000 km zato bo potreben servis. Veliko ve?ino stvari bom naredil sam, razen zobatega jermena, ki pa si ga ne upam lotiti. Zanima me ?e poznate v okoli Ljubljane kakega mehanika, ki bi mu lahko zaupal svojo mazdo 6? Na?eloma sem ga mislil peljati na uradni Mazdin servis, sam me je cifra ?isto na tla vrgla. Menjava z originalnimi rezervnimi deli naj bi pri?la od 700 do 1000EUR. To pa sploh ni ve? tako poceni. Mi lahko kdo pomaga s kakimi kontakti in referencami? Ti fura? tdi-ja ? , mislim da si narobe napisal ? 100% motim. ps. Se pozanimam pri mojem mojstru, pa ti sporo?im. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 ps. Se pozanimam pri mojem mojstru, pa ti sporo?im. a nisi ti sam svoj mojster? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Za svoja vozila, in bencinarje, dizlov ne maram in zato jih ne ?raufam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eagle1 Napisano 26. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Ti fura? tdi-ja ? , mislim da si narobe napisal ?100% motim.ps. Se pozanimam pri mojem mojstru, pa ti sporo?im. Ma? prav, sem ?el ?e enkrat gledat v prometno in res pi?e samo D. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.