chercc Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 lep pozdrav mazda?em! danes sm se kon?no spravu mal pogledat svoje ozvo?enje in celo pri?el do ugotovitve, zakaj mi zadnji zvo?niki(tisti ?e vgrajeni) ne delajo.iz enostavnega razloga ker kabli niso povezani na euro priklju?ek, no pa sj to itaq ni bistveno, ker tisti zvo?niki, ki so not vgrajeni so itaq krneki.sm pa opazu eno drugo zanimivo zadevo, ko sm ?ravfu tisto masko zadi kjer so zvo?niki not, sm zagledu nek avdio kabel, ki je bil o?itno naknadno dodan v avto. zgleda pa tkole a je komu kj znano tole? Citiraj
chercc Napisano 25. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2007 no pravzaprav je bol? da kr vpra?am tkole, pozna kdo koga ki montira avtoakustiku v okolici mbja, pa da ni ?lovek glih drag ko hudić Citiraj
poky Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Explosion v Ru?ah,druga?e pa privat,?e pozna? kerga majstra! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 meni zgleda kot tisti stari plo??ati instalacijski kabli za v steno Citiraj
uklopko Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Jaz poznam enega .....to sm jaz Tisti kabli so 100% dodatno napelani in na koncu je konektor,kar je verjetno da je prej?ni lasnik imel boxe na polici,in preko konektorja je odklopil polici!!! glej spredaj kako in kaj ima? na radiju,?e ima? povezane na konektor od radija!!! ?e je pol sam zvo?nike v polico in more gret!!! Plo??ati so pa z namenom da jih la?je po podnu spelje? da ti ne dvigne preve? tapete!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
chercc Napisano 25. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2007 @uklopko no glej, ?e prav sklepam, edina stvar ktera je lahk spredaj pri radiju od teh zadev, sta dve bananci(ena rde?a ena ?rna) ki bi naj ?li v output na radiju :ne vem: Citiraj
chercc Napisano 25. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Explosion v Ru?ah,druga?e pa privat,?e pozna? kerga majstra! ?e bi poznal kerga mojstra nebi tle spra?eval explosion ma pa verjetn take cene, da se ne spla?a niti it do tja.da popravim svoje vpra?anje: pozna kdo kakega majstra, ki dela tko na fu? pa da je vrei(pa okolica mb) Citiraj
poky Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Da te popravim,Explosion ma zlo solidne cene...... za to kar nudi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
chercc Napisano 25. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Da te popravim,Explosion ma zlo solidne cene...... za to kar nudi! ma? kak primer cene za kako storitev? Citiraj
uklopko Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 ?e radijo sname? ven!!! Zadaj ima? najbr? ISO konektor!!! Preglej ?e se te kabli kje priklopleni zadaj!!!(mo?no je ?e da so tisti kabli kjer je konektor zadaj priklopleni nekje na orginal instalaciji) in se spredaj ne vidi teh plo??atih kablov!!! ?e ne pa en zvo?nik in provizori? probat!!! Tisto kar pa ti vidi? 2x bananca(cinch) je pa signalni kabel za oja?evalec!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
chercc Napisano 25. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2007 ?e radijo sname? ven!!!Zadaj ima? najbr? ISO konektor!!!Preglej ?e se te kabli kje priklopleni zadaj!!!(mo?no je ?e da so tisti kabli kjer je konektor zadaj priklopleni nekje na orginal instalaciji) in se spredaj ne vidi teh plo??atih kablov!!!?e ne pa en zvo?nik in provizori? probat!!!Tisto kar pa ti vidi? 2x bananca(cinch) je pa signalni kabel za oja?evalec!!! mah js sm tut talent, sm probu zvo?nik na tiste kable ko so za one zvo?nike v loputah, na te kable pa ne.wtf je signalni kabel za oja?evalec :ne vem: Citiraj
uklopko Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 mah js sm tut talent, sm probu zvo?nik na tiste kable ko so za one zvo?nike v loputah, na te kable pa ne.wtf je signalni kabel za oja?evalec :ne vem: he he najprej preglej da si jih prav priklopil ker + in + ali - in - ne bo ?pilal signalni kabl pa je to, da dobi? iz radija signal(pulz) do oja?evalca,ta pa ti ta signal oja?a!!!Npr. Wooferja lih ne more? vezat na radijo ker je pre?voh,zato da? umes oja?evalc ki oja?a do te mere da woofer zaropota!!! Skratka CINCH je kabel, ki slu?i za prenos signala do oja?evalca!!!kaki radijo pa ma??? kj bol jasno!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
chercc Napisano 25. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2007 prej je bil notr blaupunkt kasetar, js pa sm not vrgu LG-ja seveda na cd/mp3. sam ve? kaj mi ni jasn. ?e je tist signalni kabl za oja?evalca, zaka je potem potegnjen iz avta in ne iz radija(sm "sledil" kablu po armaturki in 100% ni povezan na radijo, oziroma na iso konektor). Citiraj
uklopko Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 dej slikej kaj ima? za en ?morn za radijom in kk?ne banance to?no ma?!!!! Dej poglej ?e 1x ?e ima? kaj od narisanih slik!!! Zgorna slika je bananca za zvo?nike (tako so imeli stari radiji) 2 ?ici +,- Spodna slika pa je cinch in je debelej?i okroglega preseka Ker, radijo me je zbegal (stari kasetar seveda) ?e je bananca in sta 2 kontakta na koncu glej sliko: potem to ni CINCH glej spodno slika: ampak po verjetnosti kabli za tisti konektor zadaj!!! Ki pa jih potem bo? moral zvezat na ISO konektor ?e ho?e? da zadaj bo kaj igralo Starej?i radiji so imeli tudi na banance priklop za zvo?nike ......morda je to to!! Javi kako in kaj je dejansko res!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 pridi na ptuj pa pogledama kaj mas to za eno zadevo,pa kaj porihtama ce rabis,samo bo drago stalo,kaki ali dva Citiraj MAZDA POWER
YavarYe X6V6 Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Modeli ?e niste po?tudiral da se zadj v polico zvo?nikov NE daje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Modeli ?e niste po?tudiral da se zadj v polico zvo?nikov NE daje ? Zakaj pa da ne .????????? Kje si pa to prebral? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tich Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Pokvari zvo?no sliko! To vsi vejo Pa ?e pri sprednjih dveh je fajn met time correction Citiraj
frga25 Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Kam pa na jbi po tvoje potem dal zadnje zvo?nike ?e so preveliki za serijsko premajhne odprtine Citiraj
Boss Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Pokvari zvo?no sliko! To vsi vejo Pa ?e pri sprednjih dveh je fajn met time correction A dej no... pa ?e 100% zvo?no izolacijo, da ne sli?i? motorja in gum Avto glih ni plac, kjer se kvalitetno poslu?a glasbo, vsaj po moje :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Ti itaq,sej za pravo zvo?no sliko mora? imet zvo?nike postavljene pred seboj,in ne ob strani kot v avtu. Druga zgodba pa je hrup motorja in hrup asfalta,kateri dokaj izni?ijo kvaliteto zvoka. Da ne govorimo o tem,da vse skupaj poganja samo 12 V. V drugem avtu imam res vrhunsko avtoakustiko,pa se niti pribli?no ne more kosat z "doma?o". Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 A dej no... pa ?e 100% zvo?no izolacijo, da ne sli?i? motorja in gum Avto glih ni plac, kjer se kvalitetno poslu?a glasbo, vsaj po moje :ne vem: Kakor kdo, jaz osebno na?gem in potem ne sli?im ne motorja, gum in ne vetra, samo muzika, Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 A to si bil ti? Jaz sem pa mislil, da so odprli potujo?o diskoteko Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Motiti se, je ?love?ko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tich Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 Sicer ?e nisem imel prilo?nosti poslu?at doma?i hi-end...ampak se vedno najraje vsedem v svoj avto in poslu?am (za moja u?esa) zelo kvalitetno muzko! Sploh ko zapu??am kak?en bar ali diskoteko ali karkoli podobnega (koncert)... ne vem... moje mnenje... Sem pa ?e sli?al ene par "SQ" avtov in morem re?t sam Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.