Krapek Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 Mislim, da mi je pregorela ?arnica pod armaturo za rasvetljavo, kjer uravnavamo ventilacijo in temp. v avtu. Zato prosim, ?e bi lahko kdo povedal ali prikazal s sliko kako odvzeti armaturo, da bi ?arnico zamenjal in pri tem ni? polomil. Lp, Gregor Citiraj
blindek Napisano 4. avgust, 2007 Prijavi Napisano 4. avgust, 2007 ni nikjer kakih vijakov za odstranit tisti del? Vem samo to, da mora? biti zelo previden pri onemu za uravnavanje temperature. P.S. dopusti so in zato mora? dlje ?akat Citiraj
uklopko Napisano 5. avgust, 2007 Prijavi Napisano 5. avgust, 2007 Ne vem to?no kako in kaj se odstrani plastika pri C-ki, pri F-ki je tako da ne vsaki strani volana za spodno plastiko ''glej sliko''(jo malo zvije? da lahko odvije? vijaka) odvije? 2 vijaka ''glej rde?o ozna?eno kjer naj bi se nahajala'' nato pa samo potegne? sredinski del armature (je samo na tistih kovinskih zati?ih)! Nato pa so vijaki za odstranit tiste regulacije zadaj pa ima? 3 ?arnice za osvetlitev. Po moje na C-jki je sistem enak tako da malo preveri za ta 2 vijaka ,mora? pa snet cel sredinski del ?e ho?e? to zamenjat,in ko bo? menjal zamenjaj vse 3lu?ke(da ne bo treba razdirat ?ez kak dan pa za drugo ?arnico ) Upam da sm te vsaj malo usmeril kako in kaj,poro?aj kako bo? napredoval!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 5. avgust, 2007 Prijavi Napisano 5. avgust, 2007 mislim da je ?e simon tole enkrat podiral Citiraj
Allyssa Napisano 5. avgust, 2007 Prijavi Napisano 5. avgust, 2007 kaj pa Simon ?e ni podru? no na avtu mislm (matr spet bom tepena ) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 5. avgust, 2007 Prijavi Napisano 5. avgust, 2007 simon je razdrl samo cca 10% avta Citiraj
Allyssa Napisano 5. avgust, 2007 Prijavi Napisano 5. avgust, 2007 ti pa 90%? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Krapek Napisano 5. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2007 uklopko, hvala za odgovor. Se grem zdaj zraven spravit. Ko razdrem se javim. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.