jstdoma Napisano 29. julij, 2007 Prijavi Napisano 29. julij, 2007 Pozdravljeni vsi poznavalci in ljubitelji Mazde! Sem mal brskov po netu pa nikjer najdu nobenih podatkov od Mazde 626 4WD. Pa sem tle odpru novo temo da poveste vse kar veste o tej "posebni" Mazdi. Predvsem okrog letnika 1992 do 1997 (se mi zdi)! Dobre in slabe lastnosti, ?e jo kdo ima, ..... Citiraj
uklopko Napisano 29. julij, 2007 Prijavi Napisano 29. julij, 2007 uuuu lep pozdarav mislim da si edini primer 4wd tukaj gor!!! druga?e pa naj ti slu?i!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 29. julij, 2007 Prijavi Napisano 29. julij, 2007 hm, tole je pa skoraj toliko redko kot RX-7 Citiraj
Symon Napisano 29. julij, 2007 Prijavi Napisano 29. julij, 2007 A ni to avto o katerem sanja celo Yavarye? Citiraj
Boss Napisano 29. julij, 2007 Prijavi Napisano 29. julij, 2007 A ni to avto o katerem sanja celo Yavarye? Zakaj? A mu letos v njegovih hribih ne bojo plu?li, pa bo rabu 4WD? Citiraj
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Zakaj? A mu letos v njegovih hribih ne bojo plu?li, pa bo rabu 4WD? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 Pozdravljeni vsi poznavalci in ljubitelji Mazde! Sem mal brskov po netu pa nikjer najdu nobenih podatkov od Mazde 626 4WD. Pa sem tle odpru novo temo da poveste vse kar veste o tej "posebni" Mazdi. Predvsem okrog letnika 1992 do 1997 (se mi zdi)!Dobre in slabe lastnosti, ?e jo kdo ima, ..... Zadeva je zelo zanimiva, sploh zame.?e ve? za katerega, mi sporo?i, to je vse kar ti lahko povem. Ve? pa ne povem. ps: Ni fora v snegu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 30. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2007 Je pa res neki posebnga ta moja Mazda da ni ni? za povedat o njej! Sam upam da ne bo kakih hudih problemov z njo, ker bo bolj ?alostno vidit! Razmi?ljajte ?e naprej pa pi?te ?e kej na pamet pade! Citiraj
djdreamer91 Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Jaz mam kr nekaj Mazd, ta je ena izmed njih, mazda 4wd l93 Da ti povem nisem na?el skoraj dobene slabe lasnosti. Pleh ne rjavi, urediti sem moral podvozje, na novo urejeno(kon?niki, kugle, amortezeri, polosovine, itd...) in velik servis, kar pa? more? narediti, ?e se ho?es voziti.. Avto gre super, res da ima bol trdi servo volan kot mazda 323f ba l.98, ampak sej se navadi? Na snego se je odrezala odli?no, nikjer ?e nisem za?tekal pa sem celo pohorje prevozil z njo mislim da ima sistem proti zdrsu, ker no?e mi skopati. in volan ima na zadnja kolesa ?e te kaj zanima??? Citiraj
jstdoma Napisano 22. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2013 A ma? to mogo?e mojo???? VIN ?tevilka .....275849? Citiraj
djdreamer91 Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 A ma? to mogo?e mojo???? VIN ?tevilka .....275849? Jap, sam zaj jo mam jaz Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 mene pa bolj zanima kako ma ta stroj name??en motor? Pre?no ali vzdol?no Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 mene pa bolj zanima kako ma ta stroj name??en motor? Pre?no ali vzdol?no Pre?no tako kot vsi dobri avti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Pre?no tako kot vsi dobri avti. da si ne bos kaj naredu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jstdoma Napisano 13. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2013 mene pa bolj zanima kako ma ta stroj name??en motor? Pre?no ali vzdol?no ?e te to?no za tega zanima je tkole (no, to je blo leta 2008 - lohk ga je kdo obrnu ta cajt ) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 da si ne bos kaj naredu MX5 ni v?tet. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 29. junij, 2013 Prijavi Napisano 29. junij, 2013 Kolik?na pa je kaj poraba pri tem modelu ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.