RebroRX8 Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Jej, a ma kdo kako idejo kje bi lahko dobil (po moznosti v Sloveniji) brembo kit zavore? Sm ze mal okol po teh trgovincah klical pa nimajo nikjer nch Citiraj
Alex Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Probaj pogledat v tej tuning trgovini pri Kp...vem,da ima od TAR-OX-a bremze. http://www.sunside.si/aktualno.html LP Alex. Citiraj
Sishi Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 www.motomat.si Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
RebroRX8 Napisano 30. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. julij, 2007 tnx, bom kej povprasal Citiraj
RebroRX8 Napisano 1. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Kaj pa pravte na EBC zavorne sisteme? So dokaj poceni. 2 sprednja diska "red stuff" staneta 290 euru in komplet prednjih zavornih ploscic stane okol 80 euru. Seprav, prednji sistem mas za 370 euru http://www.rsrmotorsport.com/proizvodi/ebc.php Citiraj
LabiGT Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 ne vem ce je red stuff pametna odlocitev glede na to, da (najbrz) ne dirkas... green stuff naj bi ble cestne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RebroRX8 Napisano 1. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 red stuff: Primerne za hitrej?e (mo?nej?e) avtomobile kot npr. Audi S4. So 50% metalne, 50% iz kevlarja. Za temperature do 750°C. za dirkanje so yellow stuff Citiraj
LabiGT Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 vem vem...yello so ze orto, ze green stuff rabijo nekaj casa za dosego temperature, kaj sele red... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RebroRX8 Napisano 1. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 ka pa green stuff, so dosti bolse kot navadne stock zavore? za vsaj enih 10, 15%? kake mas kej izkusnje? Citiraj
LabiGT Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 grega ma direktne izkusnje (pravi, da boljs primejo, ampak na zacetku, ko so mrzle ne primejo se) jaz sem hotu za svojo jih dat, sam so nesposobni pri RSR-ju (zenska je trdila, da je premer mojega prednjega diska 274mm, ceprav o dzacetka sem ji povedal da so diski spredaj 283mm) na koncu mi je se povedala, da rabijo 3 tedne da jih dobijo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RebroRX8 Napisano 1. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 ja sej men je tud rekla da je dobavni rok tri tedne, ma sej meni se ne mudi, bom narocu pa nej pridejo ko pridejo, pol pa u local workshop da mi zmontirajo gor sam en vem, a cm tud zadi sistem menjat, al sam spredej? Citiraj
LabiGT Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 zadi mogoce bi menjal samo ploscice...kok kilometrov mas ti? jaz sem zadnje diske menjal pri cca. 120.000km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RebroRX8 Napisano 1. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 33 tisoc kilometru ma avto, torej bi dau zadi sam ploscice po tvojem, spredi pa tud diske druge Citiraj
Symon Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Razlika v redstuff in greenstuf je predvsem v tem, da redstuff rabijo ve? ?asa da se ogrejejo ampak potem pa tudi veliko bolj primejo. ?e se prve nekaj km vozi? bolj po?asi (kar je tako ali tako treba, da se motor ogreje) potem bi jaz vseeno vzel rde?e. Sicer pa po ?elji. Dvomim, da tako slabo primejo ko so hladne, sicer jih pa lahko tako ali tako hitro ogreje? pomoje. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 EBC lahko naro?i? direktno pri uvozniku Jefra & MAI klub iz Dom?al in dobavlja tudi RSRu bom jutri poiskal ?tevilko Citiraj
LabiGT Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 jeffra pa ni mel nic takrat, ko sem jaz klical... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 jeffra pa ni mel nic takrat, ko sem jaz klical... kako ni?? na zalogi ali sploh ni?? Citiraj
RebroRX8 Napisano 2. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 zrihti cifro prosm dej car Citiraj
LabiGT Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 jefra: (01) 7248063 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 pa ?e mobi 051 (041) 631 702 Citiraj
qwerty Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 ka je zdej z bremzam so za kaj Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Da si sposodim temo. Kaj priporo?ate za predpripravo ?eljusti pred barvanjem - ?i??enje in osnova - ?istilo za zavore, razred?ilo?? :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 Da si sposodim temo. Kaj priporo?ate za predpripravo ?eljusti pred barvanjem - ?i??enje in osnova - ?istilo za zavore, razred?ilo?? :ne vem: Js ko sm to delu na Daihatsuju sm uporabu vrtalni stroj z nastavkom za bru?enje, pol temeljno barvo u spreju, pa pol barvo in ?e dons dr?i Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
krco22 Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Mene pa zanima kaksen premer diskov ma mazda6 letnik 2004 karavan spredi pa zadi pa kaj moram pazit pri nakupu novih kaksne lukne za vijake pa take stvari? Pa se kaka pocen varjanta kakih diskov pa ploscic cist neki stock ni treba da so glih za dirkanje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.