RebroRX8 Napisano 31. julij, 2007 Prijavi Napisano 31. julij, 2007 Ce koga zanima lahko pride pogledat na IRCnet na kanal #mazda , kjer lahko v "zivo" recemo kako besedo. Ce kdo ne ve kaj je to irc naj gre na www.mirc.com in si zdownloada mIRC. Po instalaciji ga pach odprete vpisete not svoj nickname itd. vsa tista grda polja, daste ok, pol pa v statusno okence oz bilokero vpisite not /server irc.arnes.si enter al pa /server irc.triera.si enter pol ko vas poveze na streznik pa napiste /join #mazda Citiraj
Allyssa Napisano 31. julij, 2007 Prijavi Napisano 31. julij, 2007 OMG a to sploh ?e obstaja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
RebroRX8 Napisano 31. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. julij, 2007 sevede, sam se tapravi smo gor Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 Kanal je ?e mrtev ene 2 leti najmanj . V sodobnih ?asih uporabljamo MSN in SKYPE, pa zadewa laufa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
RebroRX8 Napisano 2. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 msn in skype ne dopuscata tko dobre uporabniske izkusnje multipogovorov v realnem casu. Za msn in skype mors poznat stik, na ircu pa tud neznanci lahko med sabo debatirajo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 Kdor je napisal te podatke v svoj profil, za te no problem, drugim pa po?lje? ZS in izve? vse in potem debatira? ko pri norcih. Skype, je ql ker se lahko POGOVARJA?, brez da bi tipkal, pa ?eprav, program to omogo?a, ?e pa ima? ?e web kamero, potem si pa 100% zmagal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
RebroRX8 Napisano 3. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 pach ne razumes pointa Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 pach ne razumes pointa Se bom kr obesu. ( mater dobra ideja za registracijo ) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.