KAALman Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 gre se pa za ta avto: http://www.mazdascene.at/component/option,...17510/catid,40/ Citiraj LP KAALman
RebroRX8 Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 luskan zadek, zlo rad mam riti (zenske, da nebo pomote) Citiraj
Sishi Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 lu?tna je lu?tna a je komu ta tud v?e? :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 ?i?i, men je tvoja makina dost lep?a, MX6 pa mi od zadi deluje kot mal preve? zastarela, odspred je kul! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Men je pa ta velik lep?a Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Men je pa ta velik lep?a To se pa ?ist s tabo strinjam!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Aha,meni je tudi ta bolj v?e?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 samo zna najbr? zara?unat ve? stro?kov kot pa MX-6, zihr. dolgoro?no mislim. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Jebe? dolgoro?nost,ta je samo za kratki rok! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Men je pa ta velik lep?a Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 2. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 ka pa tale ? Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 ka pa tale ? Opa to je pa nova KAALman black beauty Dobra je dobra Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 ka pa tale ? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 KAALman,daj malo predstavi to tvojo makino. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 2. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 KAALman,daj malo predstavi to tvojo makino. go here http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...amp;#entry85967 Citiraj LP KAALman
RebroRX8 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 Nice work, komu si dau sipe zatemnit? Baje, da nekdo v domzalah dobro nardi, morm svoj kos pleha pelat tja da mi sajbe zatemni Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 Bratranec je peljal k Dr. Glasu svojega BMW in je dobro naredil. Teh ki temnijo ?ipe je vsak dan ve? Citiraj
KAALman Napisano 2. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 Nice work, komu si dau sipe zatemnit? Baje, da nekdo v domzalah dobro nardi, morm svoj kos pleha pelat tja da mi sajbe zatemni ?ipe je delal LLUMARK ?e davnega 2005 leta... jaz nekih pripomb nimam... edino, malo se mi ne dopade, da stranske niso enako zatemnjene ( pa lerav bi zaradi tega morale biti zadnje svetlej?e) kaj ?mo... Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 Ri?ota z gobami pa pi??ancem? matr sm ?e navsezgodej la?na,..o?itno mam Labijev sindrom Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 Mare tole je s Poljsske. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 Ri?ota V bistvu ni tako grd avto, je okusno po?timan kot celota. Pa ?ele zdaj sem opazil tablico. CTR (Civic Type R??) Poljaki imajo res super tablico, jaz bi vzel uno ki se za?ne z SR... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.