KAALman Napisano 25. oktober, 2004 Prijavi Napisano 25. oktober, 2004 krneki... so prinas prek m?jre mladi vuneki ! san mislo, ka bi t? vij ovi specijalci t?j malo kaj po svoje napijsali ka mu vidli, ?i se po doma?e t?j kaj razmimo ge san va?i prista? doma?e govorice, prekmur??ina je pa itak v? lejpa ! se pa znan udoma?ite na ostale gu?e t?j ! Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2004 Prijavi Napisano 25. oktober, 2004 Fantinuc n? nouga nis povedu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 25. oktober, 2004 Prijavi Napisano 25. oktober, 2004 Dejte vsaj ?e slovar zravn prlepit Ampak da prekmur?ani ne boste misli da ste na varnem... Razumem vse! (Brat ni tko problem, kot vas poslu?at, ampak ko pade? not, pa gre. ) Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
mazda-mx3 Napisano 25. oktober, 2004 Prijavi Napisano 25. oktober, 2004 Dejte vsaj ?e slovar zravn prlepit Ampak da prekmur?ani ne boste misli da ste na varnem...Razumem vse! (Brat ni tko problem, kot vas poslu?at, ampak ko pade? not, pa gre. ) aja...ti si vse razumela???!!! ma jaz nisem kapiral 1/2 0 kaj naj bi vse to pomenilo, kaalman?? da bi vam ?ajeta hitla la?trik od bundant, dio bono.... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 26. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2004 da bi vam ?ajeta hitla la?trik od bundant, dio bono....oprostite prosim, nisem vas razumel, a lahko ponovite ? ;ali po doma?e: HA? ? Citiraj LP KAALman
DonFilipo Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Napisano 26. oktober, 2004 KVA JE TO ZA EN KURC!?!?! sem ?abuk ?o! to edino vem Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.