Maja323 Napisano 25. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2004 nekaj so bile obljubljene nalepke za na na?e Mazdice!? Kako je s tem? Kdo ima to ?ez? Dajmo malo naredit reklame za ta na? forum! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 25. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2004 nalepke so bile sponzorstvo na?ega YAvarya bo treba po?akat da bo mel cajt, jaz bi rabil tudi ene 2 je kolega kupil novo mazdo 3 , ker pa doma ne uporablja interneta, se ?e ni prijavil na forum avto je pa super Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 25. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2004 jaz sem si sam naredil nalepke oz. sem dal da mi je eden na stroj naredil,logo pa sem vzel tu z foruma da so iste kot mamo vsi.Druga?e pa ?e zdaj pridejo gor ene od na?ega tuning kluba. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2004 jaz sem si sam naredil nalepke oz. sem dal da mi je eden na stroj naredil,logo pa sem vzel tu z foruma da so iste kot mamo vsi.Druga?e pa ?e zdaj pridejo gor ene od na?ega tuning kluba. khm... te mogo?e lejko ti za nas pomurce zrikta? nalepke ? za male pejneze ali pa celo sponzorski... ka mi te ne po?ijla on po po?ti ?! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2004 Kaalman: ti ma? to tam ?isto blizu, v MS firma Neon(preko avtobusne postaje),prinese? samo na disketi v jpeg formatu k onemu tam,pa ti naredi v 5 minutah,pride pa nalepka okrog 250 SIT. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 28. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2004 Glede nalepk ... rad bi, da uporabite tiste, ki jih je naredil Tonix in ne drugih, tako da bodo vse enake. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 28. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2004 njaturlih saj so nekje pripopane na forum jaz mam pa na disku shranjene Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest Guest Napisano 29. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 29. oktober, 2004 Glede nalepk ... rad bi, da uporabite tiste, ki jih je naredil Tonix in ne drugih, tako da bodo vse enake. Pa saj ni problwem v $$$ (vsaj upam, da ne)!! Me ni ni problema dati denar za to nalepko...samo, da se da dobiti! Taki forumi so dobra, uporabna zadeva in ?e je ?e narejen, zakaj ga ne bi uporabljala ?ir?a mno?ica ljudi!? Ajde de?ki, dajte neki nardit Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Maja323 Napisano 29. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 29. oktober, 2004 Ups...pozabila sem se logirat! To zgoraj sem jaz napisala! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 29. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 29. oktober, 2004 Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 31. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 31. oktober, 2004 Se strinjam ... Yavarye, ?asti? izrez, jaz pa nabavim folije? Imate kake posebne ?elje glede barv? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 1. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 1. november, 2004 khm... pa one zoom-zoom bi lahko ene par naredil... sicer pa po moje so bele itak najbolj uporabne, se jih lahko da na?ipo, da ne rabi? na pleh lepit(sovra?im nalepke na plehu ) btw... ?e jih vidva zrihtata, potem mamo spet en dober razlog za sre?anje torej, da si pridemo po nalepke Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 1. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 1. november, 2004 Zmente se folije pa itaq niso problem,sam nekaj bi pa veseeno prosil, zmenmo se za 2 dimenziji nalepk, ker da bo vsak hoel nekaj druga?e, enostavno vzame preve? ?asa, ki pa gfa nimam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 3. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 3. november, 2004 Zmente se folije pa itaq niso problem,sam nekaj bi pa veseeno prosil, zmenmo se za 2 dimenziji nalepk, ker da bo vsak hoel nekaj druga?e, enostavno vzame preve? ?asa, ki pa gfa nimam. Dajmo se zmenit za velikost predlagajte, jaz nimam pojma meni vseeno! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 4. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2004 Za velikost tolk veliko da pride na zadnjo ?ipco mx-3. Pa ?e kak?ne ZOOM-ZOOM tud lahko, samo ne prevelike, tiste ki smo jih na sre?anju dobil so ravno prave velikosti Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 4. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2004 Jaz bi tudi mel kako ve?jo za na zadnjo ?ipo;da se malo bolj vidi...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 20. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2004 Kaj je zdaj s temi nalepkami? Se bomo kej zmenil ali pa? ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2004 Zmenit se je treba samo za dimezijo, ker je pa? oblika ?e znana. Ni jih problem neredit, samo da bo imel vsak svojo dimenzijo in barvo pa je problem. Dogovorimo se za 2-3 dimenzije in recimo 5 barv, potem se lotim in naredim vsakih po 30 -50 kosovi in jih razpo?ljem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.