qwerty Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Napisano 27. marec, 2008 tale pa ?e vedn trga gate me je lastnik te impreze lani na avtoalalomu peljal speachless Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Jaz sem se pa total zaljubu v tanovo C5, res nora oblika! Evo po?akte moment, da se vam nalo?i, pa boste vidl (saj zame)! http://www.c5.citroen.com/si/ Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 za nisde-ja: BTW: meni zgleda hud Pobrano od: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Se je hud. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 7. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Tale Genesis Coupe je ?isti strup - sploh ne vem kje bolj? zgleda, od spredi, zadi al od strani pa ?e napovedanih 300KM in zadnji pogon - ?ista zmaga Citiraj
Deeyan Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Men pa zdele trenutn najbolj di?i tanov Mitsubishi Lancer Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 za nisde-ja: BTW: meni zgleda hud Pobrano od: Hehe dobr si to zadeu, bo kr zverina tale hyundai Sicer je pa moj avto ?tevilka 1 ?e vedo tale Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Ej, Denis te?ko bi se bl strinju s tabo!!! Citiraj
BOJČ Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 A je to GTR? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
qwerty Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 A je to GTR? r35 ?e se ne motim? :ne vem: Jaz sem se pa total zaljubu v tanovo C5, res nora oblika! Evo po?akte moment, da se vam nalo?i, pa boste vidl (saj zame)! http://www.c5.citroen.com/si/ prosim te neeeeee moj ?ef ko sm p?itni?ko delu je mel ?rno z top opremo... avto smo VSAK dan pral in ga poliral ker se ga njemu ni dalo drga? pa zame ql avto samo preve? ob?utljiv... Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Napisano 11. oktober, 2008 Lancia Delta. Waw. Sem jo vidla na cesti ?e in je res lepa, ?ist neki spe?l. Citiraj
Deeyan Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Napisano 11. oktober, 2008 Sam Italijana ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Activa Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Napisano 12. oktober, 2008 Tudi meni je nova Lancia delta vrhunska. Ni mi pa cena v?e?. Citiraj
ReDevil Napisano 15. november, 2008 Prijavi Napisano 15. november, 2008 Tole mi ni ?voh! http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/7serie...troduction.html Zadnja generacija mi je bla oblika falena max. Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sirius Napisano 18. november, 2008 Prijavi Napisano 18. november, 2008 Mito mi ni niti najmanj ni lep. Zgleda kot neko vozilce iz risanke. Vendar ima nekaj drugega, nekaj kar marsikdo na tem forumu ceni. Za redDevila sem siguren da da. Gre za malo strupeno igra?ko, ki lahko preko sistema drive by vire spreminja karakter vozila. S preklopnim stikalom na polo?aj dinamic namre? lahko spreminjamo odzivnostnost motorja in tudi sistema nadzora stabilnosti. Moj znanec se je z njim peljal in povedal je da je neverjetno, kako ta mali strup potegne (gre za bencinsko varianto 1.4 s 155 KM. ?e ima kdo priliko, naj tega mal?ka preizkusi zgolj zaradi ob?utkov, ne zaradi blagovne znamke, ki mazda?e itak ne bo prepri?ala. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 18. november, 2008 Prijavi Napisano 18. november, 2008 blagovna znamka je ena najboljsih cuore sportivo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 18. november, 2008 Prijavi Napisano 18. november, 2008 blagovna znamka je ena najboljsih cuore sportivo Hm... ? Citiraj
Z M A J Napisano 6. februar, 2009 Prijavi Napisano 6. februar, 2009 Dans sm prvi? vidu Laguno kupe, uuu Je kdo ?e vidu to lepoti?ko? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 6. februar, 2009 Prijavi Napisano 6. februar, 2009 Glavno, da ima AWS. Ki so ga dobili od *khm* sestrske firme. Citiraj
Ninja Napisano 6. februar, 2009 Prijavi Napisano 6. februar, 2009 Jap laguna kupe je Spredi sicer ni? spe?l, zadi pa..... je pa rit ?ist jaguarjeva. Citiraj
Z M A J Napisano 6. februar, 2009 Prijavi Napisano 6. februar, 2009 Ja sej jz sm jo od zadi vidu, pa nism mogu vrjet d je Renolt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 6. februar, 2009 Prijavi Napisano 6. februar, 2009 so nekateri ki vozijo renaultin so nekateri ki ga ?e bodo... Smo pa tut nekteri k ga nikol ne bomo npr.. jaz Sorryy sam nova laguna ma ful prev? ?katlasto rit... al mislite tole rito Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 7. februar, 2009 Prijavi Napisano 7. februar, 2009 so nekateri ki vozijo renaultin so nekateri ki ga ?e bodo... Smo pa tut nekteri k ga nikol ne bomo npr.. jaz Sorryy sam nova laguna ma ful prev? ?katlasto rit... al mislite tole rito Ja o kupeju je govora... Sicer se strinjam Renault je lahko se ne vem kako lep a mu ne pomaga pri voznih lastnostih in tehnicnih problemih...dci masina pa no comment glede turbine... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 7. februar, 2009 Prijavi Napisano 7. februar, 2009 Pa dobro,sej je veliko teh novih avtov lepih....samo,koliko je dobrih je pa drugo poglavje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.