Deeyan Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Ja vozim pa res mal bolj umirjeno (ne pa zaspano), razen v?asih ko je treba koreto pre?istit, pa ne s sesalcem! Sicer sva pa z Labijem isti letnik, pa zaro?en je on ne jaz, nasre?o! ti ma? pomoje ?e srebrno poroko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Mogo?e se pomlajujem, koreto sem za?el po AC stiskat kokr da! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Mogo?e se pomlajujem, koreto sem za?el po AC stiskat kokr da! Ne to je druga puberteta Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 14. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Ne to je druga puberteta v bistvu je Jo?a ?e ven saj je kabrio ?e mel. Pravijo, da si mo?ki kupi kabrio zato, ker ga daje kriza staranja in ho?e dokazat svetu, da je ?e vedno mlad* *ufff, kaj me bosta Jures pa Labi tepla Citiraj
Z M A J Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Hihi, pol dobr da ?e zmer diham! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 meni so kabrioti bli vedno sanje... sam tele sanje mi unicuje tale zanic 1.6 benz motor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 v bistvu je Jo?a ?e ven saj je kabrio ?e mel. Pravijo, da si mo?ki kupi kabrio zato, ker ga daje kriza staranja in ho?e dokazat svetu, da je ?e vedno mlad**ufff, kaj me bosta Jures pa Labi tepla Kako pol to, da ga ti nisi nikoli imel? Evo me doma Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 meni so kabrioti bli vedno sanje...sam tele sanje mi unicuje tale zanic 1.6 benz motor Turbo Citiraj
jures Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 meni so kabrioti bli vedno sanje...sam tele sanje mi unicuje tale zanic 1.6 benz motor jaz sem tudi dolgo ?akal da S*AT svoj model da na cesto, pa ?al ni ?lo (to je bilo ?e leta 2000) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 14. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Kako pol to, da ga ti nisi nikoli imel? Evo me doma Jaz vem, da sem mlad in mi tega ?e ni treba dokazovat Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Dans sem videl Opel Ampero. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
J.J. Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Opel insignia ST... Za pogledat Wow, za vozit pa... Drvarnica... Citiraj
Deeyan Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 se vidi, da sm bolj za oldschool, ker mi trenutno noben nov kej extremno ne pade v o?i Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda6RFD Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 OPEL CORSA OPC ga zmaga...ta igra?ka bo enkrat moja... Citiraj
MazdaBoy Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 OPEL CORSA OPC ga zmaga...ta igra?ka bo enkrat moja... Lepa igra?ka.... Citiraj
mazda6RFD Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Lepa igra?ka.... mhm in tut prekleto dobr leti tole Citiraj
Z M A J Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Dans sem spet videl Pe?oja RCZ. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Dans sem spet videl Pe?oja RCZ. to zadevo js sre?ujem skor vsak dan... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Hyundai Veloster. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 a gledas Volan Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 a gledas Volan Dejansko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
J.J. Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Opel...uf, malo pleha, malo ?ice..evo nove Opelice...tko da...raje mazda 3 MPS kot pa tale corsa opc...opc drvarnica... Citiraj
tha_man Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Definitivno Subaru BRZ/Toyota-GT86. Od bolj civilnih pa Alfa 159 (?e ?teje, ker so jo nedolgo nazaj nehali izdelovati), druga?e pa Mazda 6 (5 vratna limuzina) ali Alfa Giulietta. Trenutno najbolj sanjski avta pa sem si ravnokar nabavil, zato ga tukaj nisem napisal. Bom pa v kako drugo temo, ko bo ?as Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Definitivno Subaru BRZ/Toyota-GT86. Od bolj civilnih pa Alfa 159 (?e ?teje, ker so jo nedolgo nazaj nehali izdelovati), druga?e pa Mazda 6 (5 vratna limuzina) ali Alfa Giulietta. Trenutno najbolj sanjski avta pa sem si ravnokar nabavil, zato ga tukaj nisem napisal. Bom pa v kako drugo temo, ko bo ?as mx5 ane:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.