Metachlone Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Definitivno Subaru BRZ/Toyota-GT86. Citiraj
Tomozuki Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 ?e bi imel dovolj na ra?unu za kakega Audija, bi ?el po kaj ?isto druga?nega: Citiraj
tha_man Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Tole je pa precej dra?je od 30k Tomozuki... je pa krasna dru??ina, treba priznati Citiraj
Deeyan Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 14. julij, 2012 Prijavi Napisano 14. julij, 2012 Tole je pa precej dra?je od 30k Tomozuki... je pa krasna dru??ina, treba priznati Pa mislim, da ni. No, mogo?e kake hude variante ?e. Ampak v ZDA se da dobit Camarota V6 za slabih 17.000? (+ davek). Pri nas pa pa? mar?e... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2012 Prijavi Napisano 14. julij, 2012 tole? LFA Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tha_man Napisano 15. julij, 2012 Prijavi Napisano 15. julij, 2012 Pa mislim, da ni. No, mogo?e kake hude variante ?e. Ampak v ZDA se da dobit Camarota V6 za slabih 17.000? (+ davek). Pri nas pa pa? mar?e... Ja v Ameriki so avti nasploh cenej?i, pri nas je pa 50k. Sicer V8 ampak vseeno... je pa res, da ?e bi si lahko privo??il tak avto, definitivno raje tega kot Audija za podoben denar Citiraj
Deeyan Napisano 16. julij, 2012 Prijavi Napisano 16. julij, 2012 muscle ?e enkrat preberi naslov teme Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Okoli 19. ure v Dom?alah opazil belega GTRa 2012 z LJ tablicami in lj grbom Citiraj
Tomozuki Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 V?eraj sem si ?el ogledat novega Camara v salon in moram re?t, da samo ?eljust do tal... Ga ni nobenega Audija ali BMW-ja (no, mogo?e 6 serija), ki bi izgledal tako mogo?no. Ker zadeva je skoraj 5m dolga. Evo primerjava s Corvette: Citiraj
mazdaman Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 V?eraj sem si ?el ogledat novega Camara v salon in moram re?t, da samo ?eljust do tal... Ga ni nobenega Audija ali BMW-ja (no, mogo?e 6 serija), ki bi izgledal tako mogo?no. Ker zadeva je skoraj 5m dolga. Evo primerjava s Corvette: Meni je zunaj svetovni noter pa upam da ni kot kaki mustang ker je mustang na nivoju Dacie. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gorjup13 Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Sm sedel notr in je porazn resni?no ?ip ?ip ?ip in ?e enkrat ?ip, oblikovalsko za bruhat, meni ni v?e? Na zunaj pa resni?no bomba, pa pod pokrovom tudi sem pa v Frankfurtu videl bumblebee varjanto in je ?e bol?i k ma logote od Autobotov Citiraj
Symon Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Staram se, takoj bi imel kakega takega Ameri?ana. Recimo Mustang Boss me je navdu?il, v USA (kjer niso taki davki na pleh) za 47.000$ (38.000?!) ima? avto, ki je bil na pisti Laguna Seca (ki jo Mazda?i skoraj morate poznati) hitrej?i kot Je pa res omejena serija (navaden je ?e cenej?i), mi?ljena bolj dirkalno. Ima Brembo bremze, Recaro zice, like a boss! Notranjost me ne gane, ker so mi va?ni le volan, pedali pa ?alkebl ampak je pa res, da ima mal preve? knofov. Samo ko V8 zapoje pomoje nima? ?asa gledati knofov. Klik. Citiraj
jures Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 a ta Camaro je nov al je ?e ta iz Transformerjev? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 a ta Camaro je nov al je ?e ta iz Transformerjev? Ford Mustang =/= Camaro? Citiraj
jures Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Ford Mustang =/= Camaro? Tomozukijev.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Ja u transformerjih je un stari, pol se pa v tuneli spremeni v tega k ga je tomozuki prlepu Citiraj
Symon Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 My bad, ker sta oba rumena sem mislil, da si se zmotil. Citiraj
Tomozuki Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Ford Mustang =/= Camaro? Pomoje ni mislil slik od Mustanga, ampak Camara. Vbistvu "nova" izvedenka je ZL1 z 580-mi ihahaji in nekaj spremenjenimi zunanjimi detajli: Sicer so pa naredili tudi Trans Am-a, ampak na?alost je samo kot "kit" za Camara, ker Pontiac je pred leti propadel zaradi krize. Izgleda pa jeba?ko: Sm sedel notr in je porazn resni?no ?ip ?ip ?ip in ?e enkrat ?ip, oblikovalsko za bruhat, meni ni v?e?Na zunaj pa resni?no bomba, pa pod pokrovom tudi sem pa v Frankfurtu videl bumblebee varjanto in je ?e bol?i k ma logote od Autobotov Ja, pri notranjosti so mnenja dokaj deljena. Kar se kvalitete ti?e sem pri?akoval precej slab?e pa me je zelo pozitivno presenetil. Spoji so dobri, materiali se mi tudi niso zdeli slabi, usnje je zelo prijetno na otip... Kar se pa oblikovnega vidika ti?e pa nekaterim ta retro-futurizem ni v?e?. Meni se zdi, da bolje ne bi mogli izpeljati, saj je zelo podobna kot pri prvi generaciji (sta pa bili obupni pri 3. in 4. generaciji). Opreme je pa toliko, da glava pe?e. Na vetrobran ti projecira pomembne informacije (hitrost, navigacija, radio itd.), na retrovizorju pa se ti vklopi kamera, ko gre? vzvratno. Edino, kar moti je preglednost, ki je podobna kot v kakem Viperju (mogo?e za odtenek bolj?a). Vetrobran nizko pada, havba je pa kot da si nekje sredi morja pa s periskopom gleda? proti horizontu. Ampak to je pri ve?ini ?portnih avtov podobno. Evo, vse generacije na kupu (razen en starej?i face-lift je pri drugi generaciji): Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.