theBill Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Audi A7 Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Sirius Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Za tiste, ki so vam v?e? SUV z reduktorjem piha sve? veter iz Kitajske. Great wall motors ponuja simpati?nega, poceni, HOVERJA z Mutsubishijevim bencinskim 2,4 in lastnim 2,8 Common rail dizlom. Pravijo, da mislijo resno. Ko so se Korejci pojavili v EU smo bili skepti?ni, podobno je s Kitajci, vendar ta rumeni v veliko stvareh dokazujejo, da jih je in bo treba ?e kako upo?tevati. Oglejte si ga TU Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LEPI Napisano 18. avgust, 2007 Prijavi Napisano 18. avgust, 2007 Za tiste, ki so vam v?e? SUV z reduktorjem piha sve? veter iz Kitajske. Great wall motors ponuja simpati?nega, poceni, HOVERJA z Mutsubishijevim bencinskim 2,4 in lastnim 2,8 Common rail dizlom. Pravijo, da mislijo resno. Ko so se Korejci pojavili v EU smo bili skepti?ni, podobno je s Kitajci, vendar ta rumeni v veliko stvareh dokazujejo, da jih je in bo treba ?e kako upo?tevati. Oglejte si ga TU zelo v?e?en vozek Citiraj
Alex Napisano 18. avgust, 2007 Prijavi Napisano 18. avgust, 2007 Za tiste, ki so vam v?e? SUV z reduktorjem piha sve? veter iz Kitajske. Great wall motors ponuja simpati?nega, poceni, HOVERJA z Mutsubishijevim bencinskim 2,4 in lastnim 2,8 Common rail dizlom. Pravijo, da mislijo resno. Ko so se Korejci pojavili v EU smo bili skepti?ni, podobno je s Kitajci, vendar ta rumeni v veliko stvareh dokazujejo, da jih je in bo treba ?e kako upo?tevati. Oglejte si ga TU Vse v redu,sam kaj ko pa so z varnostjo ponavadi ?isto na tleh.Tu se morajo ?e kako popraviti. Citiraj
Boss Napisano 19. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2007 Vse v redu,sam kaj ko pa so z varnostjo ponavadi ?isto na tleh.Tu se morajo ?e kako popraviti. Dokler bo pomenil vi?ji nivo opreme celo dva airbaga namesto enega je verjetno pri teh ?tirikolesnikih treba re?i adijo varnost :ne vem: Tudi dieselski motor pri 2.8 litra zmore "le " 70kW in samo 225Nm navora. Tole v modernem prometu di?i na nepremi?nino. Res da sem v uvodu napisal naj kupujejo o?i ne pa mo?gani samo pri kitajcih je meni ?e davno prebilo in niti slu?ajno kitajske robe ne kupujejo zgolj o?i Citiraj
Alex Napisano 19. avgust, 2007 Prijavi Napisano 19. avgust, 2007 Dokler bo pomenil vi?ji nivo opreme celo dva airbaga namesto enega je verjetno pri teh ?tirikolesnikih treba re?i adijo varnost :ne vem: Tudi dieselski motor pri 2.8 litra zmore "le " 70kW in samo 225Nm navora. Tole v modernem prometu di?i na nepremi?nino. Res da sem v uvodu napisal naj kupujejo o?i ne pa mo?gani samo pri kitajcih je meni ?e davno prebilo in niti slu?ajno kitajske robe ne kupujejo zgolj o?i Se popolnoma strinjam s tabo,Boss... Samo kaj,ko pa kupujemo "dobro" robo afirmiranih znamk in ko pridemo domov in pogledamo izdelek malo pobli?e,se nam skoraj vedno nasmeje poznani made in china. Citiraj
David Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 My choice too..... mislim da bom res ?e enkrat na Alfo prevekslal.... jeeee Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ka pa tvoja nova ljubezen 3ka? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ... ?e vedno odprta... ampak Alfa je lep?a.... Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ma to se ti samo zdi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Stroker Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Meni je pa tale zakon. ?koda le, ker je ne bo naprodaj v Evropi. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Meni je pa tale zakon. ?koda le, ker je ne bo naprodaj v Evropi. ? a ni to cx-7? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ? a ni to cx-7? NE ! http://images.google.com/images?client=ope...sa=N&tab=wi Citiraj LP KAALman
Stroker Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ? a ni to cx-7? To je CX-9. Ve?ji brat CX-7ke (7 sede?ev....) http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPag...vehicleCode=CX9 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ah,..ne planiram met 5 otrok,..tko da mi je useen Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Lahko da? pa 5 psov not a ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Stroker Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Lahko pa pele? mo?a pa na komot pet vrtnih pal?kov... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Lahko da? pa 5 psov not a ne? si bom omislla k?no ?ivavo pa bo dost placa tud u manj?em Lahko pa pele? mo?a pa na komot pet vrtnih pal?kov... nimam vrtnih pal?kov mo? je pa tud pod vpra?ajem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 mo? je pa tud pod vpra?ajem Pol pa ?eno no....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Pol pa ?eno no....... pokolino,..s tole izjavo si pa zgubu eno pikico Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ehhh,pol se pa ne bom ve? hecal...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 izjava tedna Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
blindek Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 to bi pa jaz mel mogo?e neko? res bom... ?e je ?as Citiraj
nisde Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Jst bi pa tole meu Pa da vidm k?nga junaka k bi me hotu izsilt Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Stroker Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Jst bi pa tole meu Pa da vidm k?nga junaka k bi me hotu izsilt A to je novi izdelek iz Zastave? Yugo 55 (55 ni KM ampak cm od tal)? Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.