poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma morem te malo zezat no...... Da se nena samo na mene spravlate! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma morem te malo zezat no...... Da se nena samo na mene spravlate! Ma sem zato tako pogledu, ker men mladenke, khem, ne sedejo tolk k... ammmm, mal starej?e mladenke Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma se se ne gre samo za sedenje............va?no je tudi kak se ti vle?ejo......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma se se ne gre samo za sedenje............va?no je tudi kak se ti vle?ejo......... Pa saj to sem mislil... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Se vem,samo jaz sn tvoje misli zlil na ekran! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
hope Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Se vem,samo jaz sn tvoje misli zlil na ekran! Ja saj to je ?e iz tvojega podpisa razvidno, ni treba poudarjat posebi Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Se vem,samo jaz sn tvoje misli zlil na ekran! Moje misli so na ekranu???OUCH!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ja saj to je ?e iz tvojega podpisa razvidno, ni treba poudarjat posebi Ammm,ne verjemi vsemu,kar vidi? na ekranu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ti ?e ve?! hehe Poky...ampak dreza? pa dreza?, ker kot je trenutna situacija verjetno si s tem bolj seznanjen kot Boj? Citiraj
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Mnja........... Pa se sn napisal,da nisn ni? osebnega mislo pri tistem postu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 hehe Poky...ampak dreza? pa dreza?, ker kot je trenutna situacija verjetno si s tem bolj seznanjen kot Boj? WHAT DID I MISS?????????????? :ne vem: :ne vem: :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 WHAT DID I MISS?????????????? :ne vem: :ne vem: :ne vem: Hallo??? Remember........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Mnja........... Pa se sn napisal,da nisn ni? osebnega mislo pri tistem postu. sej jest tud ne ... ampak klele pride ena cela vrsta pregovorov v po?tev Citiraj
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma pusti pregovore...........je kaj je! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Hey guys, jaz sem se zgubu, completelly... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma pusti pregovore...........je kaj je! va?n je da je cool Citiraj
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Hey guys, jaz sem se zgubu, completelly... Ne seri no........... Spomni se na mene pa ?e nekoga. Boss-itaq! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
hope Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Jaoooooooooo kok vas bo moderator nagonu nekam :D:D Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ne seri no........... Spomni se na mene pa ?e nekoga. Boss-itaq! No, to pa vem Blondiju vse jasn Jaoooooooooo kok vas bo moderator nagonu nekam :D:D Ups... Prav ima?... Matr k pa stari junci zasvinjajo, zasvinjajo pa konkretno Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Jaoooooooooo kok vas bo moderator nagonu nekam :D:D brez skrbi, tudi moderatorji se je ?e navadil na take izpade... v?asih so se ?e razburjal, zdaj so se pa ?e po?as navadli Citiraj
Allyssa Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Mlaj?im gospodi?nam in starej?im gospodom so v?e? iste stvari Ti ?e ve?! hehe Poky...ampak dreza? pa dreza?, ker kot je trenutna situacija verjetno si s tem bolj seznanjen kot Boj? ja sej,...in pol gre in proda RX-8,...mislmmmmmmmmmm,... joj spet bom tepena,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 joj spet bom tepena,... Aha,?e dobro,da smo dobli v trgovini kaj smo iskali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ah,?e dobro,da smo dobli v trgovini kaj smo iskali. Zdej pa hitr testo valat in mene na ?trudl povabt Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 za ?trudl se kup vle?en testo ni treba n? valat loh pa pride? na pico al pa ?trukle Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Al pa gledat kak zgledajo fri?ne bu?ke......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.