Allyssa Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 ?igave? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ammmm.............sledi anketa. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ammmm.............sledi anketa. pa kaj je zdaj to? Najprej anketa nebi, zdej bi jo spet mel... pa kaj a sem jest jojo al kaj? Citiraj
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ne ne,se je ne bi rad mel,samo sn mislo,da se bo? pa? ti kot vodilni anketar sam spomno na to. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 js mislm, da ?e tok izziva s to anketo, da je o?itno da si je ?eli Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Ta je pa res lep Sploh pa barva Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
daSKAn Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Ravno danes mi je en takle komad presekal pot, prav vsec mi je bil. Citiraj
qwerty Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Sam ta je ?ist ogulena n? kroma, spojlerja, senzorjev,... in ?e crash test kjer je zaslu?la 5 zvezdic Citiraj If in doubt, flat out...
cleopatra Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 nissan gtr, drugo leto v evropi na lagerju, seveda za malo ve? denarja,moji prihranki ga dose?ejo na sre?o. Citiraj
xena Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 http://www.bmw.si/si/sl/index_highend.html in pa nissan quashqai......evo....to sta moja favorita.....zgornji za poleti, zadnji za zimo.... ampak to pride na vrsto, k bom bla velika Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 nissan gtr, drugo leto v evropi na lagerju, seveda za malo ve? denarja,moji prihranki ga dose?ejo na sre?o. Bi se priporo?al za kak krog ?e bo mo?no ali pa vsaj, da ga malo poslikamo Citiraj
cleopatra Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Bi se priporo?al za kak krog ?e bo mo?no ali pa vsaj, da ga malo poslikamo pol bi moral 24 ur na dan voziti za krog prijatelje, znance, ?lahto,tako pa je vse skupaj lep?e, ?e lahko nekateri vse to opazujejo le od dale?....tako to pa? to je..... Citiraj
BOBI Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 nekdo se pa ven mece nekaj Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 nekdo se pa ven mece nekaj Citiraj
cleopatra Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 jaz LAHKO ker IMAM! IMAM, mislim , da ti je jasno! Citiraj
ReDevil Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Men je pa tole v o?i padlo, sm najdu na netu, niti ne vem kva za en stroj, zgleda hudo! Ne vem, mogo?e nas ?ez kak let DandoKleopatra odpele k?n krog! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
cleopatra Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 zgleda kot neki batman avto.....ha, ha Citiraj
poky Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Ampak ga pa NIMA?,NIMA?......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
cleopatra Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 res je nimam, ni? mi ni hudo, ko pomislim, da jih ima veliko ?e manj, tudi mi ni ni? hudo, ko jih ima veliko mnogo, mnogo ve?, jaz sem s svojim zadovoljen ?e dolgo ?asa. Citiraj
BOJČ Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 jaz LAHKO ker IMAM! IMAM, mislim , da ti je jasno! Dej zdej pa ?e pretirava? no, haloooo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
cleopatra Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 najbolj v?e? mi je tanovi twingo, ker si ve? ne morem privo??it, ker nimam denarja, ne bom pretiraval.v bistvu me pa boli KURAC, kaj si dolo?eni mislite na tem forumu. Zavist je KURBARIJA vseh KURBARIJ. Lahko ?e pretiravam, ?e ?eli?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.