xena Napisano 16. avgust, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2007 sem nova pri vas.....)) trenutno ?e lastnica clia III....samo takoj ko pride na trg mazda 2 in preboli otro?ke bolezni se vam nameravam pridru?it tukaj....pa me zanima ali je ?e znano kdaj bo pri?la na na? trg. hvala vsem..... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 16. avgust, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2007 Dobrodo?la med nami. Podatek za tebe pa pravi:Prodaja nove Mazda2 se bo v Sloveniji za?ela v oktobru letos. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 16. avgust, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2007 Cena pa bi se naj za?ela baje pri 10k Eur Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 16. avgust, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2007 Pozdravljena in dobrodo?la Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
xena Napisano 17. avgust, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. avgust, 2007 hvala za dobrodo?lico...navdu?enje za mazdo imam od moje bolj?e polovice, ki je dobro leto ponosen lastnik mazde 3.....no....jaz imam raje (in tudi potrebujem) malo manj?i avto in ko sem gledala slike sem se zaljubila vanjo .....komaj ?akam, da jo vidim na cesti..... lep dan Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. avgust, 2007 A je tvoja slab?a polovica tudi na forumu,?e ma Mazdo 3? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 7. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2007 hvala za dobrodo?lico...navdu?enje za mazdo imam od moje bolj?e polovice, ki je dobro leto ponosen lastnik mazde 3.....no....jaz imam raje (in tudi potrebujem) malo manj?i avto in ko sem gledala slike sem se zaljubila vanjo .....komaj ?akam, da jo vidim na cesti..... lep dan zaljubila v mazdo 2 ,hmmmmm pazi na ljubosumje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
xena Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. december, 2007 zaljubila v mazdo 2 ,hmmmmm pazi na ljubosumje ja si me najdu ....ma za ljubosumje se ni bat....ker mazda 3 od moje bolj?e polovice je ?la pred 14 dnevi od hi?e.... :ne vem: in so si nabavli gospod bmw 3....avto o katerem so ?e doooolgo sanjali....in je bla ena ugodna varianta....no ja.....kakor komu pa?e....jest bom mela kr mazdico...... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.