Symon Napisano 19. avgust, 2007 Prijavi Napisano 19. avgust, 2007 Kdaj ste bili to? Obstaja velika verjetnost, da sem bil takrat jaz v Atlantisu. Citiraj
n33yo Napisano 19. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2007 Heh vidim da Nejo ni dal ?e kakih drugih fotk gor, tko da bom ?e js jih mal dala.. Fotke by Ana Citiraj
zemir Napisano 19. avgust, 2007 Prijavi Napisano 19. avgust, 2007 Ja ?e ena manjka una z pico Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ja ?e ena manjka una z pico Una se ne sme dt gor ?e ne naumo ve? kolegi Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Una se ne sme dt gor ?e ne naumo ve? kolegi Edina slika ki sem jo jaz slikal pa je nesme nubedn vidt Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ?e pa res ni za v javnost Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ma daj no to sliko gor,se pa niste bli nagi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ma daj no to sliko gor,se pa niste bli nagi! Kaj pa ?e smo bli Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ?e en razlog ve?,da pride slika na ogled torej! Nisde-pa nisn ?eljan mo?kih na sliki seveda...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 To sam zato prav? ker me ?e nisi vidu nazga Drga? pa ni n? sexualnega na sliki Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 To sam zato prav? ker me ?e nisi vidu nazga ?ist tak odkrito ti povem..................nisi moj tip! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Hehe v pitju pera sva si ?e dost podobna Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ma ja,faca si stari,samo za ?eno te pa ne bi mel! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ma ja,faca si stari,samo za ?eno te pa ne bi mel! Zakaj pa ne??? Skuhat znam osnovne stvari, likam, perem, sem avtomobilisti?en tip, mam Mazdo... Le zakaj me ne bi meu??? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 He he,atribute si skoraj ?e vse prave na?tel! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ma ja,faca si stari,samo za ?eno te pa ne bi mel! Zakaj pa ne??? Skuhat znam osnovne stvari, likam, perem, sem avtomobilisti?en tip, mam Mazdo... Le zakaj me ne bi meu??? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 o shit, da dol pade? Poky & Nisde Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 o shit, da dol pade? Poky & Nisde Kdo bo mama in kdo bo ata, al se bosta menjala ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Kdo bo mama in kdo bo ata, al se bosta menjala ? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Kdo bo mama in kdo bo ata, al se bosta menjala ? Allyssa bo ?uvala otroke, jst bom pa tok ?asa hodu s pokyjen na zmenke dokler ga ne prepri?am da sm ga vreden Pol bova pa itak skp zibala our beloved gay child Ok dost tega Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Allyssa bo ?uvala otroke, jst bom pa tok ?asa hodu s pokyjen na zmenke dokler ga ne prepri?am da sm ga vreden Pol bova pa itak skp zibala our beloved gay child Ok dost tega ka?ne otroke? mislm,..?igave? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Ma daj nehajte no......jaz sn ?e vedno normalno usmerjen! Zatorej odpadejo vsi Nisdejevi in ostali otroci,v po?tev pa pridejo kaki drugi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Sj je use sam hec, da nau kdo res mislu da sva v resni zvezi Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Resna zveza s tabo itaq odpade ?e takoj...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.