David
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz sem vzel isto firmo kot majo starši že ogromno let,.. pa so še vedno tipi topi, upam da bo pri meni isto
-
Res je. Pri teh, ki sem bil danes pri njih, dajejo 10 let garancije na plin in proti rosenju. Imajo posebno maso, ki drži razdaljo med šipami (melaninsko smolo, ojačano z zelo tanko plastjo nerjavečega jekla) in ne aluminija ali plastike, kot drugje. Tudi ajm so ni poslali predračun a so dražji in slabše profile uporabljajo.
-
Pri meni to ni problem, ker ni takega vetra, zato imam krpanke.... 🤗Imam pa 3jno zasteklitev na račun rolet,da pozimi ni preveč izgube. Z žalozijami pa lepo poleti senčim in imam dovolj svetlobe v notranjih prostorih kar pa pri roletah nimaš. Eni imajo celo polkna.... Je pa res, da vsak se sam odloči kaj bo izbral, meni ni žaw.... Pri AJM mogoče res..... 🥴😉
-
Berem zgornji članek in pridem do stavka: "najstarejši vozni park pa ostaja v goriški statistični regiji". Ja, se sploh ne čudim. In če bi prej vedel, kakšni problemi bodo s FucksWagnom, bi bil vozni park še starejši...
-
Saj ne vem, kam naj napišem, ma mogoče še najbolj paše sem... Se pogovarjata žena in hčerka - nista opazili, da sem blizu in da ju slišim. In žena reče hčerki: - "Pazi, ko boš izbirala moža. Glej, tvoj oče zna popraviti vse: avto, elektriko, vodovod, zna menjat pipe, popravit pohištvo, brusit nože, ... Torej, če boš izbrala takega, kot je tvoj oče, pri hiši nikoli ne boste imeli nič novega..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.