Symon Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Na uradni Avtomagazinovi strani so kon?no dodali vse stare opise in teste avtov. Med njimi je seveda kar nekaj Mazd tako, da kogar zanima test njegove Mazde naj si le ogleda.Zanimiv mi je spet podatek o pospe?ku 323c. Zanimivo je, da so pohvalililego na cesti, na Hrva?kem so jo skritizirali. Priporo?am branje vsakemu lastniku. Citiraj
zemir Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Na uradni Avtomagazinovi strani so kon?no dodali vse stare opise in teste avtov. Med njimi je seveda kar nekaj Mazd tako, da kogar zanima test njegove Mazde naj si le ogleda.Zanimiv mi je spet podatek o pospe?ku 323c. Zanimivo je, da so pohvalililego na cesti, na Hrva?kem so jo skritizirali. Priporo?am branje vsakemu lastniku. Mojga pa spet ni Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Symon Napisano 22. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Ne sekiraj se mojega (Nissana) tut ni. Ampak ga pa omenijo v ?lanku o Mazdi 323F BA, ?e?, da je malo podobna spredaj Nissanu 100NX ampak to ne moti. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 MX-3 so pa zelo pohvalil Citiraj
Symon Napisano 22. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 ?e bi vozili NXa GTi bi ga ?ele pohvalili. No so pa vsaj pohvalili Sunnya in omenili, da bo GTi ?e bolj strupen, to mi zadostuje. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 po pravic povedan, ker avto niso pohvalil za MX-3 grajajo ker je kao premajhen prtlja?nik, in ne vem od kje jim ta ideja Citiraj
Symon Napisano 22. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Ja, Mazda 323C je pa sploh neudobna na zadnjih sede?ih, in neprimerna za ko?arkarje. Mater ker debilen opis, saj ni? ne re?em ko?arkarji gor ali pa dol, ampak ?e je zame pri 180cm dovolj placa, so res eni debili, da se spomnijo potem ko?arkarje omeniti, samo zato, da bi lahko nekaj skritizirali. :ne vem: :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 23. avgust, 2007 Prijavi Napisano 23. avgust, 2007 Sajmon, pri 180cm si precej manj?i od povpre?nega ko?arka?a in ?e ti lepo sedi? to ni nujno da pomeni, da bo nekdo, ki je vi?ji od 190cm imel dovolj prostora. Jaz imam 190 cm pa sem ?e imel te?ave s sedenjem - recimo ta star Audi A4 je ?e tak primer. Citiraj
Symon Napisano 23. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2007 Nisem mislil, da sem z 180cm povpre?en ko?arka?, ampak nekdo, ki kupi 323C najverjetneje ne bo preva?al ko?arka?e. Pa? statisti?no gledano je povpre?je "recimo" 180 in pri tej vi?ini se ?e lepo sedi v 323C. :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.