ToniX Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Napisano 26. oktober, 2004 spu??en, temne ?ipe, vse v barvi avta, ve?je feltne 1. Citiraj
Mazda323 Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Napisano 26. oktober, 2004 Na drugi sliki se mi najbolj dopade ?e zaradi alu feln... Citiraj
Cyb3r Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Napisano 26. oktober, 2004 Hvala, ToniX! Spodaj je ?e slika originala tole pa je link do posta na avtomobilizem.com. Meni se pa najbolj dopadejo bele feltne, pa raj ne pogledam kolk to stane. Ok... se vdam. Lahko da kdo link da kake ?tacune v SLO oz. bli?ina meje? Kolk okvirno pa beli smernki pridejo? V A3Mu naj bi bili cca 7 kSIT, nisem pa poklical ?e na noben Mazdin servis. Citiraj http://cyb3rjev.blogspot.com
Mazda323 Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Napisano 26. oktober, 2004 Na mazda servisu pridejo okoli 10.000sit, samo moje mnenje je ?e ima? bel avto ne pridejo do izraza bele alu felne, kot da ima? temnej?e!! Citiraj
torstorm Napisano 27. oktober, 2004 Prijavi Napisano 27. oktober, 2004 na belem avtu se mi najbolj dopadejo temno srebrne felne(?rn krom),ali pa ?rne z rumenim napisom notri. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.