KAALman Napisano 29. avgust, 2007 Prijavi Napisano 29. avgust, 2007 em... rad bi zvedel, ?e je kdo nadgradil sistem centralnega zaklepanja z alarmno napravo (mogo?e originalno), ki deluje z original daljincem ? kje in za koliko ? Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 29. avgust, 2007 Prijavi Napisano 29. avgust, 2007 em... rad bi zvedel, ?e je kdo nadgradil sistem centralnega zaklepanja z alarmno napravo (mogo?e originalno), ki deluje z original daljincem ? kje in za koliko ? Jaz sem to naredu dva meseca nazaj.Montiral sem alarmno napravo renomiranega proizvajalca,kateroupravljam z original daljincem.Imam tudi senzorje gibanja v kabini. Cena je pa bla,?e se ne motim okrog 300 EUR.To sem pa montiral tu v KP. Citiraj
KAALman Napisano 30. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2007 Jaz sem to naredu dva meseca nazaj.Montiral sem alarmno napravo renomiranega proizvajalca,kateroupravljam z original daljincem.Imam tudi senzorje gibanja v kabini. Cena je pa bla,?e se ne motim okrog 300 EUR.To sem pa montiral tu v KP. delal sam ? ali ti jo je vgradil poobla??enec ? namre?, poobla??encem ne zaupam, ker ponavadi cel avto razkopljejo, in samo lepijo kable z izolirtrakom Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 30. avgust, 2007 Prijavi Napisano 30. avgust, 2007 delal sam ? ali ti jo je vgradil poobla??enec ? namre?, poobla??encem ne zaupam, ker ponavadi cel avto razkopljejo, in samo lepijo kable z izolirtrakom V bistvu mi ga je montiral kolega,ki je avtoelektri?ar.Ni nobenih lepilnih trakov in klo?arije.Tip naredu u nulo. Citiraj
Roby Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 em... rad bi zvedel, ?e je kdo nadgradil sistem centralnega zaklepanja z alarmno napravo (mogo?e originalno), ki deluje z original daljincem ? kje in za koliko ? GT alarm, pri Simon's (Kamnik), sicer brez UZ senzorjev, ampak vse v nulo zrihtano, daljinec originalen, super zadovoljen, cca 210?. Citiraj
DVDavy Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 em... rad bi zvedel, ?e je kdo nadgradil sistem centralnega zaklepanja z alarmno napravo (mogo?e originalno), ki deluje z original daljincem ? kje in za koliko ? Jst sem dal pri nakupu avta vgradit originalno alarmno napravo. Ima tudi senzorje gibanja. Stala je cca. 210? pri pooblascenem seviserju oz. tak ko sem kupil avto. Dela mi niso ra?unal. Dela vredu. LP, DVD Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.