Skoči na vsebino

Zaprtje LJ - mestnega jedra

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ne strinjam se s tem, vsak pa res nima ?asa,iak pa lahko za?nemo pri sebi, da prehitro ?ivimo.

Napisano

se opravi?ujem za izliv, v tej nesre?i k sta zdaj 2 umrla pa je voznik u?el je bil sodelavc od mojega prjatla

pa ni lih dober dan za mano... :(

K

Grega al Nejc??

Voznika avtomobila kateri je zbe?al pa ne bodo na?li..... glede na to da ni naredil kontakta z nobenim avtomobilom.... zmanjka dokazov... sploh pa o?ividci niso registracije vidli... ?al.... <_<

Feel free....

Napisano

Katja, o telem kok je folk ?iv?n pr nas mi ?e to dost pove, k sm se enkat pogovarju z enim Avstralcem, k je po rodu "Janez" ampak ?e od zmeri ?vi med "Kenguruj?ki", je pa vsako poletje v na?ih krajih in je reku da ne more verjet kaka ?iv?nost, neprijaznost in osornost. :(

Npr. pri njih ko pride? na bencinsko, se usi pogovarjajo s tabo kot da ste nejbol kolegi, pr nas pa ti hupajo, jebejo celo dru?ino, u smislu pober se bebo, nobenih lepih besed itd, skratka pobral smo najbl gnile lastnosti kapitalizma, po njegovih besedah, pa se kr strinjam z njemu! <_<

jp...avstralci so ?ist drugi-sploh pravjo da ne da so zavistni sosedom za dober avto in lepo hi?o, lih obratn-ponosni so, da imajo take sosede! tuki pa tak mi?ljenje da adijo pamet.....jp, pobral smo najhuj?e stvari, taslabe pa imajo mo?nost da se razvijajo :/ no ja.....sj ni vse tok grozn, ?e zmerj posije sonce... :)

Grega al Nejc??

Voznika avtomobila kateri je zbe?al pa ne bodo na?li..... glede na to da ni naredil kontakta z nobenim avtomobilom.... zmanjka dokazov... sploh pa o?ividci niso registracije vidli... ?al.... <_<

Nejc. Pozna?? Voznika bo pa ?e doletela pravi?na kazen....tako ali druga?e! What goes around, comes around....

The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....

Napisano

Nejc Bizjak.... na videz sem poznal fanta... oziroma vem kateri je bil...

RIP <_<

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.