Guest Adana Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 Dejte mi povedat vrstni red postavitev kablov iz razdelilne kape al pa ce ma kdo ksno shemo k mi neki ne deluje pravilno... Hvala Citiraj
BOBI Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 kaj nima napisano 1,2,3,4 na kapi ce pa majo vsi avti se jugeci so meli Citiraj MAZDA POWER
Guest Adana Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 ja na kapcah pise sam na masini ni nc s kere strani je prvi celinder??? Citiraj
BOBI Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 ja na kapcah pise sam na masini ni nc s kere strani je prvi celinder??? iz leve proti desni gre,to bi skoraj mogo vedet Citiraj MAZDA POWER
Tich Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 rx3? a ni to R kot Rotary?! Citiraj
Symon Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 Ja tole tut men ne ?tima? RX-3 ima?? Daj, predstavi nam jo, pa to je ?e oreng legenda. Citiraj
Boss Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 A nima ta rotary samo dve plo??i kar na?eloma pomeni samo dve sve?ki. Pa tudi ?e so ?tiri so samo podvojene oziroma v parih. Po moje je napaka in je mi?ljeno MX-3 Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 tud meni se zde da bi te?ko bila RX ampak pustimo se presenetiti Kak?na je RX-3 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 A nima ta rotary samo dve plo??i kar na?eloma pomeni samo dve sve?ki. Pa tudi ?e so ?tiri so samo podvojene oziroma v parih. Po moje je napaka in je mi?ljeno MX-3 Wankel ima vedno po 2 sve?ki na rotor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guest Adana Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 se opravicujem en mongoloid je to pisu mx-3... Citiraj
wiperboy Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 slikice???tudi mene zanima rx - 3 ??!!?? :ne vem: Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 Pa se je napisal,da se je zmoto,pa mislo MX3. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 hvala poky p.s kaj je z mojo igrico grantourismo(upam da sem prav napisal) Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 Hmmm,tote pa ti nisn jaz oblubo,nego eno drugo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.