323F 2.0 GT Letnik 2001
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Moraš dobro prebrati,kaj sem napisal. Zanimiva primerjava Kef Q750 vs. Nubert nuLine-34. Poglej Nuberta...skrolaj čist dol do "specifications" in klikni "show more". Spodnja mejna frekvenca identična,občutljivost identična,obremenljivost pri nuLine večja (poleg tega,da ima Nubert varovalke vseh enot-v bistvu zvočnika ne moreš fentati). Če gledamo kompakta,rabiš tudi za veliko sobo,nimaš wooferja...je jasno...samostoječi pa...ma ne bom drezal,a se takoj vidi,kako katera firma dela.... Poglej še tavečja Nuboxx...B-70 in B-60 tud zanimiva....sam Nuboxx so Made in China...kot tudi vsi Kef-i itd...je že bila debata o tem.
-
Živjo družba Se opravičujem, če sem sfalil pravo lokacijo za objavo Videoprodukcija Upsquare išče okrepitve za: 3D oblikovanje (3D animacije, animacije za film in TV), modeliranje, teksturiranje, senčenje, animacija 3D objektov/ likov, dokončno kreiranje videokompozicije (»compositing«). Iščemo osebo z: odličnim poznavanjem programov za 3D (3ds Max,Maya, Cinema 4D) in programov iz paketa Adobe Premiere, After Effects, Photoshop. znanjem angleškega jezika vozniškim dovoljenjem B kategorije Ponujamo: Zanimive in kreativne projekte, konkurenčno plačilo in možnost sodelovanja po vaši izbiri. Prijave zbiramo tukaj: https://upsquare.si/zaposlitev Lep dan! Gregor
-
Madona a se ti kaj vozis s tem avtom ali je bolj kot ne v dnevni sobi
-
Za ta denar bi jaz osebno kaj takega, da bo še kaj nizkih tonov, sploh če je večja soba. KEF Q750 PLAYROOM.SI Samostoječi zvočnik serije Q s prepoznavno Uni-Q zvočniško enoto, ki zagotavlja natančno izrisan in stabilen zvočni oder. Inovativno tehnično zasnovo dopolnjuje elegantno ohišje v treh barvah: 'Satin Black'... + Denon PMA-900HNE PLAYROOM.SI Glavne značilnosti:- Zmogljiva zasnova z močjo 85 W (4 Ω) po kanalu.- Kakovosten digitalno-analogni pretvornik.- Številni digitalni vhodi (koaksialni, optični in USB-A).- Podpora za brezžične tehnologije... ali Denon DRA-900H PLAYROOM.SI Glavne značilnosti:- Mrežni stereo sprejemnik z močjo 100 W po kanalu.- 6 HDMI vhodov (3 x 8K, 3 x 4K) in 1 HDMI izhod (8K) s podporo za ARC/eARC.- Analogni in digitalni avdio vhodi (2 x optični, 1...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.