Tibi Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Izgleda, da mi umira izpu?na cev na xedosu 6, kje nabavljate ta material, ali jemljete originalne Bosalove, Walkerjeve sisteme, ali imamo kje dobre ponaredke. Zanima me pa tudi kak?na ?tevilka biv?ega serviserja Mazda v bli?ini Medvod. Lep dan Tibor Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Izgleda, da mi umira izpu?na cev na xedosu 6, kje nabavljate ta material, ali jemljete originalne Bosalove, Walkerjeve sisteme, ali imamo kje dobre ponaredke. Zanima me pa tudi kak?na ?tevilka biv?ega serviserja Mazda v bli?ini Medvod.Lep dan Tibor Pojdi v Naklo k Gantarju, imajo kavaliteten materijal, naredijo ne dobro ampak odli?no, cena je med ni?jimi.Pa ?e vse se da zmenit, samo pove? kaj ?eli? in ti bodo zrihtal, mora? se pa prej naro?it ker imajo kar gu?vo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tibi Napisano 7. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2007 Pojdi v Naklo k Gantarju, imajo kavaliteten materijal, naredijo ne dobro ampak odli?no, cena je med ni?jimi.Pa ?e vse se da zmenit, samo pove? kaj ?eli? in ti bodo zrihtal, mora? se pa prej naro?it ker imajo kar gu?vo. Bom poklical po telefonu v Naklo, kaj pa kar se ti?e mehanika v okolici Medvod. Pride mi prav, ker delam v Medvodah in imam logisti?ne probleme re?ene. banzaj - te polki?em na GSM Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Bom poklical po telefonu v Naklo, kaj pa kar se ti?e mehanika v okolici Medvod. Pride mi prav, ker delam v Medvodah in imam logisti?ne probleme re?ene. banzaj - te polki?em na GSM Pm poglej, za serviserja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
bleki Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 mi lahko se meni da kdo telefonsko oz kontakt za tele auspuharje ? Citiraj
KAALman Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 mi lahko se meni da kdo telefonsko oz kontakt za tele auspuharje ? http://www.aggantar.si/ Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.