mazdohist Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 mene pa zanima stvar glede sprednjega zgornjega struta se pravi tega ki pride nad masino in me zanima zaradi katerega razloga ga mazda 323f GT bg genracije nima ali je samo moja nekaj posebnega in je brez??? pa ce kdo ve zakaj ga ni al ni dovolj placa med motorjem pa masino da ne gre vmes ali je kaka tretja stvar umes??? hvala za pomoc! lp Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
torstorm Napisano 9. september, 2007 Prijavi Napisano 9. september, 2007 mene pa zanima stvar glede sprednjega zgornjega struta se pravi tega ki pride nad masino in me zanima zaradi katerega razloga ga mazda 323f GT bg genracije nima ali je samo moja nekaj posebnega in je brez??? pa ce kdo ve zakaj ga ni al ni dovolj placa med motorjem pa masino da ne gre vmes ali je kaka tretja stvar umes???hvala za pomoc! lp tega nima serijsko nobena. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
BOBI Napisano 9. september, 2007 Prijavi Napisano 9. september, 2007 tega nima serijsko nobena. to pa ne vem ce drzi,v6 ba imajo vse serijsko Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 10. september, 2007 Prijavi Napisano 10. september, 2007 tega nima serijsko nobena. Mo?no d se njegov odgovor nana?a na takratno serijo - BG in ne na stanje leta 3035 kaj bodo mel keri avti! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 10. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2007 Mo?no d se njegov odgovor nana?a na takratno serijo - BG in ne na stanje leta 3035 kaj bodo mel keri avti! tako je!!!! sm sam zarad tega prasu ker mam u namenu dat to stvar noter pol pa takole se swedaj ne vem zakaj ga nima al ni placa al je kak druga politicna tezava ... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 11. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2007 ah vi niste resni!!!! pol naj pa se en men napise da sem zmeraj jaz off topic naj si potem ogleda tole temo pa bo vidu kdo kaj se resno misle!!!! lp Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 ah vi niste resni!!!! pol naj pa se en men napise da sem zmeraj jaz off topic naj si potem ogleda tole temo pa bo vidu kdo kaj se resno misle!!!!lp Kako si to mislu ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 12. september, 2007 Prijavi Napisano 12. september, 2007 Pomoje je mislil, da je bil v?asih glavni offtopic maher in sedaj ko ni ve?, pa vidi, da je to nadle?no ker so mu drugi nasmetili temo.... Citiraj
mazdohist Napisano 17. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2007 Pomoje je mislil, da je bil v?asih glavni offtopic maher in sedaj ko ni ve?, pa vidi, da je to nadle?no ker so mu drugi nasmetili temo.... ne ne ni to sam ko neki eni govorijo kako je bit zajeban pa se delat da nisi OT na koncu pa pokazes kaksen si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 17. september, 2007 Prijavi Napisano 17. september, 2007 ne ne ni to sam ko neki eni govorijo kako je bit zajeban pa se delat da nisi OT na koncu pa pokazes kaksen si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOT ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 17. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2007 NOT ! tko nima veze sm svoje odgovore ze tako pred casom od drugih dobu!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 17. september, 2007 Prijavi Napisano 17. september, 2007 Priden . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 18. september, 2007 Prijavi Napisano 18. september, 2007 Priden . Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
torstorm Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 mislil sem to serijo ja, jah ?e nima struta si ga naredi? ali pa kupi? .Ni to nek velik problem. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Mally Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Eeeee....kaj je strut? Brez smeha prosim!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
LabiGT Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 to je jeklena (al pa kak drug podoben material) palica, ki povezuje amortizerja prednost: boljsa lega na cesti slabost: pri trku prevzame ta palica kar nekaj energije in se tako slabse pise potnikom v avtu uaaa kva sem strokovno napisal, i am impressed Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mally Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Aha...ok...hvala na obrazlo?itvi! Zdaj vsaj vem, o ?emu te?e pogovor! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Boss Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Na, da si bo? la?je predstavljal ?e v sliki - to je tista kovinska svetle?a zadeva, ki gre nad motorjem in povezuje koloteka med seboj Citiraj
BOBI Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 ki pa je slika Citiraj MAZDA POWER
Mally Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 Ok, ok, Boss...hvala za sliko, sm pa dojel ?e ob strokovni izjavi, ki jo je podal Labi. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Boss Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 ne vem, men jo v redu prika?e... lahko jo pa ?e kot priponko prlimam Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.