Jodlar Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Pozdravljeni Na moji M6 je prestavna ro?ica pri prestavljanju zelo glasna. Kot da ne bila dovolj "podmazana" Kako bi lahko to re?il? Hvala Citiraj
poky Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Pa dobro kaj ma? ti ziher Mazdo??? Da nima? ki kakega Fiata?? Joke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Jodlar Napisano 7. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2007 Pa dobro kaj ma? ti ziher Mazdo??? Da nima? ki kakega Fiata?? Joke. ?akaj da pogledam kaj mi pi?e odzadaj Citiraj
Boss Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Prestavna ro?ica je milo re?eno "?udna" in ko sem spra?eval na servisih so rekli, da pa? tako je. Pri faceliftanih ?estkah pa je ta problem precej manj?i. Me pa ta povr?nost moti vsaki? ko se presedem iz Golfa v Mazdo in se spra?ujem zakaj so japon?ki ?li raje na zajle kot na vzvode. Pol pa ma? menjalnik, ki po svojem ?udnem ob?utku na ro?ici, lahko konkurira starim Hyundaievim. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Prestavna ro?ica je milo re?eno "?udna" in ko sem spra?eval na servisih so rekli, da pa? tako je. Pri faceliftanih ?estkah pa je ta problem precej manj?i. Me pa ta povr?nost moti vsaki? ko se presedem iz Golfa v Mazdo in se spra?ujem zakaj so japon?ki ?li raje na zajle kot na vzvode. Pol pa ma? menjalnik, ki po svojem ?udnem ob?utku na ro?ici, lahko konkurira starim Hyundaievim. Ena sam ?tanga od prestavne ro?ice do menjalnika rula, ?e vedno, pa ?e najbolj ziher je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Ena sam ?tanga od prestavne ro?ice do menjalnika rula, ?e vedno, pa ?e najbolj ziher je. Klele se bolj ne bi mogel strinjati... Citiraj
Jodlar Napisano 7. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2007 Torej obstaja kak?na re?itev moje te?ave "glasne" ro?ice? Citiraj
LabiGT Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 ker je avto se v garanciji, bi ti priporocal, da gres na servis pa ti bojo povedali tam kaj je narobe (ce je kaj hujsega) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Ena sam ?tanga od prestavne ro?ice do menjalnika rula, ?e vedno, pa ?e najbolj ziher je. in ?e kratkega ?ifterja si lahko naredi? Citiraj
KAALman Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 hehe... prestavna ro?ica je res glasnej?ega tipa, vendar ?e pametno prestavlja?, se ne sli?i.. druga?e pa idi probat pe?o 206, pa bo? vido ?udno prestavno ro?ico Citiraj LP KAALman
ducky Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 Ja, pri moji mazdi je prestavna ro?ica tudi nenormalno glasna in trda , vendar ko se avto segreje, se nekoliko omeh?a in ni ve? tak fejst.. druga? pa ne vem, ve?krat se mi zgodi, da ko ho?em iz 2. v 3. ?altat, da mi kar ne gre, in da moram potem ful mo?no porinit, da jo kon?no spravim v tretjo (druga? je pa sklopka ?e bila menjana, tak da ni problem v sklopki, ampak se mi zdi da bolj to pri vi?jih obratih..) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 kaj pa olje v menjalniku? Citiraj
ducky Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 kaj pa olje v menjalniku? ja, jaz sem tudi pomislil na to, da bi moral "neko?" peljat na servis, da mi pogledajo olje v menjalniku oz. da mi pogledajo, kako je stanje z menjalnikom.. kaj pa olje v menjalniku? ja, jaz sem tudi pomislil na to, da bi moral "neko?" peljat na servis, da mi pogledajo olje v menjalniku oz. da mi pogledajo, kako je stanje z menjalnikom.. Citiraj
scrat Napisano 26. januar, 2009 Prijavi Napisano 26. januar, 2009 Ja, pri moji mazdi je prestavna ro?ica tudi nenormalno glasna in trda , vendar ko se avto segreje, se nekoliko omeh?a in ni ve? tak fejst.. druga? pa ne vem, ve?krat se mi zgodi, da ko ho?em iz 2. v 3. ?altat, da mi kar ne gre, in da moram potem ful mo?no porinit, da jo kon?no spravim v tretjo (druga? je pa sklopka ?e bila menjana, tak da ni problem v sklopki, ampak se mi zdi da bolj to pri vi?jih obratih..) Glede menjalnikov so ?e vedno pr VW najbol?i. Sm mel passata l96 pa je blo zjutri -15 zuni...?altu sm k puter in brez glasu. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. januar, 2009 Prijavi Napisano 26. januar, 2009 Glede menjalnikov so ?e vedno pr VW najbol?i. Sm mel passata l96 pa je blo zjutri -15 zuni...?altu sm k puter in brez glasu. V?asih so delali avte, sedaj je pa to potro?ni materijal Citiraj
Boss Napisano 26. januar, 2009 Prijavi Napisano 26. januar, 2009 Pri prvi generaciji ?estke tudi sam nisem bil zadovoljen z ob?utkom na menjalni?ki ro?ici, ampak pri novi ?estki pa je to bistveno izbolj?ano tako, da samo , ?eprav za oceno pet tudi ta menjalnik ?e ni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.