lesi Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 lesi koliko prevozenih imas, da ti cvilijo ploscice?men tud cvilijo ampak je to zaradi tega, ker nimam original mazdinih in so mal trse... ?ivjo,imam 81.000 km. Kar me malo bolj moti je, da mi diski kar glasno zacvilijo, ko imam obrnjen volan skoraj do konca in grem vzvratno?? V glavnem, ne zgodi se vedno, ko pa se, sva pa z avtom najbolj zanimiva zadeva na recimo parkiri??u :ne vem: vsi te opazijo LP Citiraj
LabiGT Napisano 14. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2007 ?ivjo,imam 81.000 km. Kar me malo bolj moti je, da mi diski kar glasno zacvilijo, ko imam obrnjen volan skoraj do konca in grem vzvratno?? V glavnem, ne zgodi se vedno, ko pa se, sva pa z avtom najbolj zanimiva zadeva na recimo parkiri??u :ne vem: vsi te opazijo LP no, kar na servis pol, ker (od rahko zvitih diskov) ti nekje struga disk ob ploscico... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 17. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2007 se mi pada maksimalna hitrost zdaj komi 210km/h...205 se gre potem pa muka pospeski pa (po obcutku) zelo ok no ja, kaj ces Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 17. september, 2007 Prijavi Napisano 17. september, 2007 se mi pada maksimalna hitrost zdaj komi 210km/h...205 se gre potem pa mukapospeski pa (po obcutku) zelo okno ja, kaj ces od spomlad do zdej al kaj? takrt iz Kp nazaj je blo 225 po ?tevcu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 17. september, 2007 Prijavi Napisano 17. september, 2007 se mi pada maksimalna hitrost zdaj komi 210km/h...205 se gre potem pa mukapospeski pa (po obcutku) zelo okno ja, kaj ces Kako to?Sej ?e nima tolko km?Lahko pa ti gume ne ?timajo(prevelik zra?ni upor in to) Citiraj
LabiGT Napisano 18. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2007 gume sigurno ne (na to pazim ) sumim pa, da je to s podvozjem povezano...bomo vidli, ko bom sel optiko narest (druga stvar je to, da so amortizerji najbrz tudi bolj bogi zdaj) se to: test brisalcev za zdaj pozitiven, brisejo lepo, najvecji plus je, da so zelo tihi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
lesi Napisano 18. september, 2007 Prijavi Napisano 18. september, 2007 no, kar na servis pol, ker (od rahko zvitih diskov) ti nekje struga disk ob ploscico... evo, bil na servisu. cvilijo plo??ice, ki jih skoraj ve? ni, tako da bo treba ?imprej menjat. Diski naj bi bili ?e ok. LP Citiraj
LabiGT Napisano 18. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2007 aha pol to naj bi blo drugacno cviljenje... to majo nase mazde tko narejen, da ko so ploscice pri koncu piskajo (prav motece) resni avti (npr. 10 let stari z ledvicami na havbi imajo to bolje narejeno...prizge se ti lucka na armaturi) glavno, da si resil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
lesi Napisano 18. september, 2007 Prijavi Napisano 18. september, 2007 Ja, hud senzor... ni? elektronike ne rebi? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 meni je pa bolj v?e? ta plehek, senzor lahko odpove, nadle?en pisk pa ostane, pa ?e la?je je lu?ko ignorirat, kot pa pa cviljenje Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Ja,to je res bolj?e kot vsa elektronika in lu?ke skupaj.Ti cvili in ti gre na ?ivce pa mora? obvezno popravit. Lu?ka pa ti lahko tolko ?asa sveti,da pregori.No gut. Citiraj
Boss Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Definitivno bolj?a mo?nost Citiraj
Allyssa Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 am,..a to tko cvil da res ne mor? zgre?it? ker na momente pa sli?m neki nadle?nga,..sam nikol nism prepri?ana ?e res cvil moja beyba,..ker je ponavad (ne vedno) kk?n mestn bus bliz mene in mam na sumu njih,.. ah,..hudi? je bit blond beyba pa bit na jasnem kaj ho?e avto od tebe Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
handan Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 labi asi menjal vodno ?rpalko na 12000 km , aje gdo imel servis na 12000 zadnjih mesec dni in kak?na je cena Citiraj
LabiGT Napisano 25. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2007 ne, vodne crpalke pa ne...so mi rekli, da pri mazdah se ne menja pumpa, ko menjas jermen... sponarje pa je nujno menjat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
handan Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 ra?una pa nima? dabi pogledo kok je blo Citiraj
LabiGT Napisano 25. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2007 (urejeno) mam bom pogledal pa dam se enkrat... kaalman: mas prav, sem popravil aja 9.5 poraba je tudi zaradi neustreznih dimenzij gum (ce je se vedno 225/45 18; za M6 mora bit 215/45 18) Popravljeno 25. september, 2007 od LabiGT Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 on ma dizla... k mu ?al 9.5 litrov ?ere ... ?e se prav spomnim iz ene nedavne debate Citiraj LP KAALman
komar Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 mam bom pogledal pa dam se enkrat... kaalman: mas prav, sem popravil aja 9.5 poraba je tudi zaradi neustreznih dimenzij gum (ce je se vedno 225/45 18; za M6 mora bit 215/45 18) Labi .... khmmm, saj vem, da si experto, ampak, kaj nima M6 v homologaciji 215/45 17 in ne 18 cole :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 26. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. september, 2007 jaja..ampak, ce hoces dat 18 col, primerljiva dimenzija je 215/45 18 tako dimenzijo imajo ene 6-ke z neko posebno opremo v nemciji in pa seveda tudi mps ima tako dimenzijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 jaja..ampak, ce hoces dat 18 col, primerljiva dimenzija je 215/45 18tako dimenzijo imajo ene 6-ke z neko posebno opremo v nemciji in pa seveda tudi mps ima tako dimenzijo In med nami ima MPS ... kdo? Citiraj Papa, Tomi
Alex Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 jaja..ampak, ce hoces dat 18 col, primerljiva dimenzija je 215/45 18tako dimenzijo imajo ene 6-ke z neko posebno opremo v nemciji in pa seveda tudi mps ima tako dimenzijo Pol jih mora? pri nas homologirat,ne? Citiraj
LabiGT Napisano 26. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. september, 2007 Pol jih mora? pri nas homologirat,ne? ja moras... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
handan Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 teh 18 col nimam ve? na avtu zdej so gor 235-35-19 18 col pa prodajam druga? poraba je bila ista tudi takrat ko so bile gor 15 col poraba je odvisna samo od tempa vo?nje Citiraj
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Kake ?e ma? to 18" felne? Ma? kako sliko? Ker pridejo na mojo ali 17" ali 18 " pa malo gledam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.