Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@scania ... vesel sem spet tvojih koristnih prispevkov. Tele svečke že 2 leti čakajo na montažo v G165 ... mogoče nekoč v G194. Pašejo v G194 ali morda tudi v G140?
-
Mogoče malo pozno glede svečk za X motor. Oznaka svečk samo za x motorje je HF0118110 to je ngk 95303. Svečke za g motorje so oznake PE5S18110 (Denso - ZC20HPR11 tudi za X motor 180KM ne za 186 KM (nevem zakaj)), in pa oznaka PE5R18110 (NGK - 94124 tudi za X motor 180KM in 186KM). Torej če kupite originalne svečke za g motor z oznako PE5S18110 gre zaDenso svečko, katera ima mazda logo, če pa kupite svečko z oznako PE5R18110 gre pa za NGK dvečko, katera ima mazda logo. Pri moji mazdi sem ugotovil, da so se pojavlja mikro cukanja, za kar sumim vžigalne tuljave (znano kot najpogostejši vzrok), in na naslednjem servisu junija (7000km od prejšnjega servisa oziroma pol leta) menjam olje, oljni filter, klima filter, zračni filter, zavorno tekočino, čiščenje zavor, svečke (Denso), vžigalne tuljave (Meyle).
-
175 hp, 180 max speed in 9.5 sekunde do 100 Gajba za penzioniste direkt
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Dve tesli z one strani Atlantika. Koliko tesel je v EU na vodilnih položajih? Zagotovo mnogo preveč glede na to, kam plove evropska avtomobilska industrija. In Evropana sploh.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.