Još šta Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 ?e ima? i7, potem ti verjamem, da ni treba navijat Sicer pa igre, renderji in kaki photoshop+browser+autocad (v kombinaciji) po?rejo precej. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Gustav Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Dejte mi mal pomagat.... rabim eno konfiguracijo za ene starej?e ljudi k malo po netu brkljajo, pa kakđen online tarok odigrajo, ni? kaj druzga. Kaj je sedaj nek minimum za nakup novega compa, ?e ni? ne pretiravam? hvala. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Tomozuki Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 To je pa od trgovine do trgovine razli?no. Eni ti prodajo i3, drugi pa za isti denar Core 2 Duo. Zdaj, da ne bom kompliciral z razlago, kateri je bolj?i od katerega; i3 je novej?i, porabi manj energije in se manj greje. Tak, da glej, da bo i3 pa kake 2-4Gb rama pa je to - to. Na?eloma pa za take operacije lahko vzame? tudi kakega rabljenega Core 2 Duo ali Dual Core. Citiraj
theBill Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Djte mi razlo?it za kaj to rabite, pa zakaj navijat, sam se dosti ukvarjam z grafiko in filmi pa ni nobene potrebe po navijanju in ?aranju, samo hiter disk (najbol? SSD) in dovolj rama in to je to. i7 3.4 GHz8 Gb rama3,5 TB diskovjaEna Nvidia grafika s 1,5 gb rama :ne vem: ODIN GT 800W za futranje vsega in to nardi vse kar si za?elim v relativno kratkem ?asu. Od Nvidie iz prej?nje serije (5XX) imata 1,5 gb RAM-a ali ve? samo GTX 580 in GTX 590, to je bilo pa ob prihodu teh grafi?nih kartic muchos dinaros. Ti tu zelo lahkotno razlaga? o ra?unalniku, kateri ima vklju?ene TOP komponente in ki je ob nakupu stal cca. 1200?, in to samo ki?ta - itak da takega ne rabi? navijat, razen ?e si nek ultra geek, kateremu je pomembno, da se igra namesto v 7 sekundah odpre v 5-ih... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.