Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
A se mi samo zdi ali pa je res bilo malo preveč vodke?
-
Pri pacientih na naših cestah bi večkrat potreboval hlajenje glave kot pa hlajenje riti... Vsaj moje mnenje je tako, lahko da drugi mislijo drugače...
-
Ja, diska ni več, ker očitno nobenemu to dandanes ni kak ekstra faktor Tako da sem nazadnje imel ceno pecto za točno to, kar si ti kupil Pa mi noben niti ni ponujal kaj manj, tako da zanimanja ni očitno bi vse vsi radi samo novo
-
A zato jaz plastičen žeton uporabljam... me je že zdaj groza, da kakega evrskega ne bi več mogel ven dobit. #PolGorenc
-
Ja nič novega, sej ko amerika reče "Jump" mi ne odvrnemo "why" ampak "how high". Ta hlabčevska mentaliteta se vleče od začetkov Maršalovega plana. Zahodna evropa se nikoli ni sprijaznila s tem, da bi se za poraz Hitlerja morala poleg amerom zahvaliti predvsem komunjaram iz Sovjetks zveze. Oni so tolk pritisnili nacije, da se je vojna končala vsaj leto prej kot bi se drugače. Če bi se takrat sploh, ker Nemci niso rabili veliko, da bi razvili svojo atomsko bombo. Samo hiter konec vojne je to preprečil, ker če bi trajala še tričetrt leta.... hmmm vprašanje če bi Hirošima in Nagasaki bili prvi mesti napadeni z atomskim orožjem. London in Moskva bi verjetno bili njuni imeni... lahko pa tudi kakšen NY.
-