Z M A J Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Zdele je tudi kar vro?e... Esp-fraTole pa ni bil ?panski ve?er. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 11. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2014 Jaz sem tako u?ival, k so Francozi spra?il riti tem nadutim ?pancem (predvsem njihovi zvezi) in zjebali ?eljo FIBE, da se igra finale ?PA:ZDA. dejansko je bil prfekten ve?er 3 Citiraj
Z M A J Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Ampak zdaj pa sem 100%, da bodo ZDA dobile prvenstvo. No, upanje umira zadnje in od teh ?tirih bom seveda navijal za ju?ne brate. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Toma. Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Danes ZDA, jutri Srbija. Potem pa bomo vidli Citiraj
Gelipter Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Jaz sem tako u?ival, k so Francozi spra?il riti tem nadutim ?pancem (predvsem njihovi zvezi) in zjebali ?eljo FIBE, da se igra finale ?PA:ZDA. dejansko je bil prfekten ve?er Ej enako....LP Ale? Citiraj
Z M A J Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Navijam za Litvance in igrajo ODLI?NO. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Jim ni? ne pomaga, igrajo tako kot na?i :-) Citiraj
Boss Napisano 12. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2014 tolk zmorejo kot so zmogli na?i... en pol?as in to je to. Pa sem vseeno mislil, da bodo ve? dal od sebe, ker so le orjaki in imajo vi?ino pa so v bistvu na koncu ameri?ani igral ?e celo veliko bolj le?erno kot proti na?im pa Litvanci niso imeli niti za burek. 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Danes upam bo bolj zanimivo :-) Citiraj
jures Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Ampak priNati je treba amerom da poleg suta imajo neverjetno obranbo 55 pik iz kontra napadov oz ukradenih zog !!!!!To so pike ki bi jih mogli dat nasprotniki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Ampak priNati je treba amerom da poleg suta imajo neverjetno obranbo 55 pik iz kontra napadov oz ukradenih zog !!!!!To so pike ki bi jih mogli dat nasprotnikiTotalni norci, pa jim ?e manjka kar par zvezdnikov v tej ekipi. Mogo?e bi jim lahko konkurirala "zdru?ena ekipa Evrope", ker ima tudi stara celina kar nekaj orng ma?kov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2014 Ameri?ani zadnjih 6 let delajo ekipo "z glavo" Se pravi so dali mlade ko?arkarje iz NBA, ki so ?e ?eljni dokazovanja z nekaj tako imenovanim "fotri" kot je recimo Harden, da nadzirajo dogajanje. Imajo trenerja iz univerzitetne lige, ki je veliko bolj podobna evropskemu na?inu igranja in razmi?ljanja. To je dobitna kombinacija in tak na?in razmi?ljanja dejansko nima konkurence, ker nobena od drugih dr?av nima niti pribli?no tako bazo igralcev, da lahko dejansko trener izbira to?no igralce, ki si jih ?eli in ne tako kot pri nas, ko trener dobesedno moleduje da bi kdo igral in pobira igralce iz vsehmogo?ih koti?kov. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Kako mlahavo igrajo francozi zdele. ?ele zanjo minuto so mal stisnili... Bomo videli kako bo naprej. Citiraj
Gelipter Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Kako mlahavo igrajo francozi zdele. ?ele zanjo minuto so mal stisnili... Bomo videli kako bo naprej.Ej res je gledam in si mislim ...Srbi ji bojo Rasturali..he he LP ale? Citiraj
SpEkTr Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Ja, bomo vidl :-) nikjer ni petelinov danes, sploh v skoku Citiraj
Z M A J Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Petelini so ratali koko?ke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Toma. Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Kaj sem napisal v?eraj? bravo Srbi! Citiraj
Z M A J Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Uf kak?na kon?nica in kako so obojim leteli noter ko?i izza ?rte. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Srbi niso tolk dobr igral kot so Francozi slabo :-) 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 13. september, 2014 Prijavi Napisano 13. september, 2014 Bomo navijali za Srbe jutri.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 14. september, 2014 Prijavi Napisano 14. september, 2014 Bomo navijali za Srbe jutri.... Vsekakor! Ob tem pomislim kok bi imela dana?nja Yuga mo?ne ekipe v vseh ?portih (pa ne da bi jo ?elel nazaj, ker sem vesel da smo kraljevina Slovenistan). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. september, 2014 Prijavi Napisano 15. september, 2014 Finale sem pa pri?akoval, da bo malo bolj napeto. ZDA so imele prakti?no popoln met, ?e tisto malo ko so zgre?ili izza ?rte, je pa sledilo takoj po zgre?enem ?e zabijanje, kot da nekdo ?e ?aka v zraku in samo potisne ?ogo skozi obro?. NORO. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 15. september, 2014 Prijavi Napisano 15. september, 2014 Ja, tudi jaz sem mislil, da bodo vsaj prvi pol?as konkurirali, pa so jih razbili k otroke. Nima? kej, vseeno je 2 mesto lepo. 1 Citiraj
Boss Napisano 15. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2014 ?e dobro, da niso igrali do konca, ker bi jim nasuli 140 ali pa 150 pik, Srbi jih pa tud 70 ne bi dali, ?e bi ?lo zares od za?etka do konca. Mogo?e bi bile teli dve zadnji tekmi za pokazat vsem, ki so kurcali na?e kolk so zgubili proti ZDA. Natan?no ene tolk kot zgubijo tudi druge najmo?nej?e reprezentance vklju?no s ?panci, ?e bi se uvrstili v finale. In k gleda? tole NBA reprezentanco lahko samo ?pekulira?, da so ?panci celo namensko zgubili, da bi si prihranili "poni?anje". In zakaj v ?etrtfinalu in ne v polfinalu. Ker zgubit s Francozi (evropskimi prvaki) je nekako opravi?ljivo, se malo zgovori? na slab met a isto?asno upa?, da ne bo nih?e opazil, da si nala?? igral z ro?no zavoro. Sej bo marsikdo rekel, da je to nemogo?e ampak dejansko ni - teli ?panci imajo na?eloma vse lovorike (razen OI zlata), ki so si jih za?eleli in ?e vedno ostajajo ena najmo?nej?ih reprezentanc na svetu ravno zaradi tega, ker dejansko so bili na zadnjih dveh finalih popolnoma enakovredni amerikancem in so leta 2008 na OI v Pekingu izgubili le za 11 pik (118:107) in v Londonu "le" za 7 (107:100). Ta postava ZDA pa bi jih razmontirala za 30 ali ve? pik, saj tako napaljenih igralcev ZDA pa ?e nisem videl. Citiraj
Z M A J Napisano 10. september, 2017 Prijavi Napisano 10. september, 2017 Koliko pri?akujemo od na?ih tokrat? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.