Skoči na vsebino

Košarka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sm vidu se tvoji Hopsi lepo dr?ijo nekje na sredini lestvice, tako da niso tok ?voh! :bravo:

Upam, da nam uspe pridit med prve 4, da gremo naprej :) Se pa pozna, d je na? najbolj?i (Gregg Tondique) po?kodovan :blush:

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Tole dans je pa bilo napeto, ampak zmagi se ne gleda v zobe! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kaj je blo to :ne vem:

Sploh mi ni blo jasno kaj se dogaja, 12% met za tri pa so kr metal pa metal majo pa vsaj ?tiri igralce, ki so odli?ni v prodoru.

Ajojmene ?e dobr, da je na koncu bolgarom zmanjkalo mo?i in znanja kako odigrat kon?nice.

33112_1.png

Napisano

Kaj je blo to :ne vem:

Sploh mi ni blo jasno kaj se dogaja, 12% met za tri pa so kr metal pa metal majo pa vsaj ?tiri igralce, ki so odli?ni v prodoru.

Ajojmene ?e dobr, da je na koncu bolgarom zmanjkalo mo?i in znanja kako odigrat kon?nice.

Samo res.Dobro,da ni bila kak?na "normalno" dobra ekipa nasproti.Bi dobili paket,da bi se kadilo. :(

Napisano

S strani psihe je tole bilo dobro - wake up call...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

S strani psihe je tole bilo dobro - wake up call...

za igralce verjetno res, moja psiha je pa oreng trpela, ker pri ?istih metih iz igre mam jaz vsaj 30% met za tri pa sem ?isti amater.

33112_1.png

Napisano

Ja po eni strani je skoraj?nji poraz dodobra iztreznil ekipo (upam)!

Napisano

razmi?ljam a bi gledal dana?njo tekmo al raje ne ... ?e se bom odlo?u, da bi vseeno gledal pa grem najprej v lekarno po tamo?na pomirjevala, da ne bom pizdil kot "sosed...."

33112_1.png

Napisano

Boss, ?e pa s temi zgubijo, pa kar tv razbijem, bemusunce! <_<:angry2:

Napisano

Gruzici so mo?nej?i kot Bolgari in Ukrajinci tko, da je vse mo?no ?eprav upam, da ne mogo?e ampak tako kot so na?i KEKci zgubli v?eri me ne bo ni? ve? presenetilo.

33112_1.png

Napisano

Boss, mislim da je vseeno ?oga pri nogometu "bolj okrogla", se pravi ve?krat zmagajo outsiderji (npr. na?i so znali ?e ve?krat premagati Italijo) kot v ko?arki! :P

Napisano

Nekak je zneslo, matrvola! :danzoman:

Napisano

Sej je bilo ?e kar v redu.Bolj?e,da zmaguje? vse za par pik kot pa da eno razturi?,drugopa sp***?. ;)

Napisano

V redu je blo... lepo so po?asi mleli brez neke euforije in padcev v igri. To je prva lepa tekma na?ih.

p.s. a pomirjevala vzamejo v lekarni nazaj, ?e jih nisi odprl :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Ne vra?i jih, bo? jih ?e nucov! :P

Napisano

V redu je blo... lepo so po?asi mleli brez neke euforije in padcev v igri. To je prva lepa tekma na?ih.

p.s. a pomirjevala vzamejo v lekarni nazaj, ?e jih nisi odprl :ne vem:

Jih bo? ?e rabil.Ne jih vra?at. :P

Napisano

Trenutno se odvija zanimiva tekma, oglejte si jo! :bravo:

Napisano

Sam res, ampak tole je ?ele predtekmovanje, upam da se bo boginja Fortuna bolj nagnila na na?o stran v pomembnej?ih tekmah, sicer pa zadnjih 5 minut (govorim od oka) nismo dali ko?a, brez da da? ko? je pa te?ko zmagat a ne, zlasti ?e prej vodi? le za to?ko! <_<:hudicek:

Napisano

Sedaj dobimo balkance, bih, gr?ija in makedonija.

?e so iz kakega testa bi se morali izvle?i....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jaz bi pa rekel, da je poraz pri?el ob ZELO pravem ?asu (?e je ?e moral se zgodit)! :bravo::danzoman:

Napisano

Celo finci so prehitel bosance!!

Napisano

Croatia pa izpadla, s solidno ekipo - o?itno so jih notranja trenja ko?tala (nekaj so se prerivali ?e takoj na za?etku kakor je bilo sli?at). :ne vem:

Skupina B je bila pa zanimiva u?eri, vse tri tekme so se kon?ale le s to?ko razlike, dve celo po podalj?ku, huhu! :bravo:

Napisano

Grki in njihove trojke, klasika, ?e ve?krat videno! <_<:hudicek: :ne vem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.