Deeyan Napisano 15. september, 2022 Prijavi Napisano 15. september, 2022 Js sm že po končani prejšnji tekmi reku, da je 3 dni počitka do naslednje tekme absolutno preveč... katastrofa🙄 4 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 15. september, 2022 Prijavi Napisano 15. september, 2022 pred 12 urami je Alex napisal: Moj vrstni red: Francija Nemčija Španija Poljska Ja ....itak bo Poljska jutri izgubila proti FRANCIJI 😏🧐😕😕😉 2 Citiraj
Alex Napisano 16. september, 2022 Prijavi Napisano 16. september, 2022 Francija je razmontirala na prafaktorje Poljake. Od koga smo mi izpadli... 🙄😬 2 2 Citiraj
Z M A J Napisano 16. september, 2022 Prijavi Napisano 16. september, 2022 Flegmatično spremljam Nemčijo proti Španiji, no živcev mi je od naše tekme itak ostalo KURCKEJ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 17. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2022 pred 18 urami je Alex napisal: Francija je razmontirala na prafaktorje Poljake. Od koga smo mi izpadli... 🙄😬 JA tko zgleda Poljska, ko se ji ne serje. 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 17. september, 2022 Prijavi Napisano 17. september, 2022 pred 20 urami je Alex napisal: Francija je razmontirala na prafaktorje Poljake. Od koga smo mi izpadli... 🙄😬 Mel smo avtocesto do polfinala 🙂 Škoda... 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. september, 2022 Prijavi Napisano 18. september, 2022 Navijam zdaj za ŠPANCE! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 18. september, 2022 Prijavi Napisano 18. september, 2022 pred 6 minutami je Z M A J napisal: Navijam zdaj za ŠPANCE! Tudi jaz. Zaenkrat so Francozi kar izgubljeni. 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 18. september, 2022 Prijavi Napisano 18. september, 2022 Spet je malo bolj podobno finalu 2 Citiraj
Z M A J Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 Špance bi včeraj tudi ZDA težko premagale s tako igro. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 Ja, precej enih trojk, je pa res da vedno tako ne leti vse notri. Kot takrat Poljska proti nam. Imeli so igro življenja ravno proti nam, vse ostalo je bilo pod nivojem. 4 Citiraj
Boss Napisano 19. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2022 Zanimivo, da je Rudi Gobert povedal že dan pred tekmo, da je problem takega tipa tekmovanja, da odloča ena tekma in da se ne išče najboljšega ampak moraš imeti še srečo, da se ti vklopi še sanjski dan. Juancho Hernandgomez nikoli več ne bo takole trojke šibal s takim procentom. Povprečjen na prvenstvu ima 30% včeraj pa skoraj 80% (7/9). To so pač dnevi ko vs gre. Zato pa se potem zgodijo situacije, da so favoriti vsi po vrsti predčasno šli domov. 3 Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 Skratka, izločili so nas eni popolni amaterji, ki so jih vsi razbijali kot kante. To bi bil nekako zaključek po tem prvenstvu. In kar bo sedaj še večja tragedija, da se niti na svetovno prvenstvo ne bomo uvrstili, ker bodo morali igrati kar kaki srednješolci, saj ostali ne bodo mogli. 😉 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 Tako nekako bi bil povzetek ja Citiraj
Boss Napisano 19. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2022 Verjetno res... in Fibi je v interesu, da Slovenije in majhnih reprezentanc ni na svetovnem. Zanima jih samo denar in veliki trgi zato so pa v večnem spopadu z ULEB-om in zato ni bilo na prvenstvu najboljših sodnikov, ampak neki drugo/tretje razredni kader. Mislite, da nakladam? Samo pogledat je treba kdo je Predsednik FIBA-e? Nek Malijec, nočem bit rasist, ampak glede na svetovno kvaliteto bi to moral biti ali evropejec ali američan. Sicer pa zanimivo kako se je povzpel na ta položaj in kaj se je takrat dogajalo v Maliju in njihovi ženski košarki. Predsednik Fibe začasno ne opravlja svojih dolžnosti SIOL.NET Predsednik Mednarodne košarkarske zveze (Fiba), Malijec Hamane Niang, začasno ne opravlja svojih dolžnosti. Po navedbah zveze je... 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 Vsaj počakal so do konca eurobasketa Citiraj
MazdaBoy Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Upam, da ni to res.....Se je že kdo kej oglasu od naših, pa zaniku? 🤔 Otkrivamo: Slovenci pijančili do pet ujutro, a onda ih samljela Poljska - Bhbasket WWW.BHBASKET.BA 1 Citiraj
Boss Napisano 20. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2022 Če je to res pol so pa pač bebci. 1 Citiraj
Alex Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Upam, da so si to izmislili iz foušije. Če je pa res... Citiraj
Z M A J Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Upam, da so si to izmislili iz foušije. Če je pa res... Menda bodo v prihodnjih dneh video posnetki tega popivanja in veseljačenja. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 Lahko potrdim, da je res ker mi je Donke častu pir. 🤪 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 pred 10 urami je TiEn napisal: Lahko potrdim, da je res ker mi je Donke častu pir. 🤪 On pa zraven pil Radensko? 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 5. februar, 2023 Prijavi Napisano 5. februar, 2023 Kyrie Irving gre v Dallas, za tiste ki spremljate NBA,..slab trade za dallas Citiraj
samSimon Napisano 5. februar, 2023 Prijavi Napisano 5. februar, 2023 Pred eno uro je TiEn napisal: Kyrie Irving gre v Dallas, za tiste ki spremljate NBA,..slab trade za dallas Razloži prosim, ne kontriram, samo zanima me 😊 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.