Bosti Napisano 4. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2004 I??em spletne strani, kjer bi bilo ?imve? aktualnih novic povezanih z Mazdo ... ima kdo kak pameten vir? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 5. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2004 pret kratkim naklju?no najdeno: http://www.media.mazda.com/ - Mazda Motor Corporation http://www.mme-press.com/ - Mazda Motor Europe novice za novinarje,t.i. press portal.registracija je potrebna, katera se kot pi?e preverja. tak da ne vem ?e bo ratalo. ampak prosim! treba je bit previden:niso vse novice veljavne tudi za nas, zato jih jemljite z rezervo. lep pozdrav! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 5. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2004 novice za novinarje,t.i. press portal.registracija je potrebna, katera se kot pi?e preverja. tak da ne vem ?e bo ratalo. eh, nic zato, sej imamo yavarye Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2004 Qua ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 6. november, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. november, 2004 pret kratkim naklju?no najdeno: http://www.media.mazda.com/ - Mazda Motor Corporation http://www.mme-press.com/ - Mazda Motor Europe novice za novinarje,t.i. press portal.registracija je potrebna, katera se kot pi?e preverja. tak da ne vem ?e bo ratalo. ampak prosim! treba je bit previden:niso vse novice veljavne tudi za nas, zato jih jemljite z rezervo. lep pozdrav! Wildcat, ima? mogo?e dostop do katere od teh strani? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2004 Dear Mr. Kisovec, Welcome to the Mazda Motor Europe GmbH Press Portal! Thank you for your registration. For the moment, your data is being checked. Mazda Motor Europe GmbH reserves the right to provide access only to accredited Press representatives. From now on, you have a provisory access to our Press Portal for the next 5 days. Within these first 5 days, you will receive an Email telling you if you have access or not. Enjoy your visit on our Press Portal! Best regards and Zoom-Zoom Your PR-Team Mazda Motor Europe GmbH Js sem tud probal, samo nikjer me ne vpra?a za serijsko ?tevilko moje novinarske kartice, tako da bomo vidl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 7. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2004 jaz sem se prijavil, namesto katerekoli ?tevilke pa sem dal postrani ?rtico ali kaj drugega,samo da je.Pa dela vse vredu. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 Evo vam odgovor : Spo?tovani g. Kisovec, Opazili smo, da ste se prijavili na novinarsko internetno stran Mazde Evropa. Le - ta je namenjena izklju?no profesionalnim novinarjem, zato vas prosimo, da nam sporo?ite s katerim avtomobilskim medijem sodelujete. ?elimo vam prijeten dan in vas lepo pozdravljamo Bogdan ?vanut, MMS d.o.o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 napi?i da sodeluje? z www.mazda-si.net >!!!!!!!!!!!!!!!!! pi*ka jim ?ohlava, saj na moj mejl ?e niso dali odgovora kekci... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 Ja itaq, seveda sem moderator, v katerikoli rubriki, res bi zgledal, da se en malo sprehodi po forumu in mi pol odpi?e, da nisem niti moderator niti ni?. N? nebom pisal ker nisem ni?, samo ob?asni naklada? na forumu, razen ?e bi se kdo "zmotu" in me dodal kot moderatorja v kako rubriko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 Ja itaq, seveda sem moderator, v katerikoli rubriki, res bi zgledal, da se en malo sprehodi po forumu in mi pol odpi?e, da nisem niti moderator niti ni?.N? nebom pisal ker nisem ni?, samo ob?asni naklada? na forumu, razen ?e bi se kdo "zmotu" in me dodal kot moderatorja v kako rubriko. mislim, da je Virage ze na delu.... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 Ja itaq, seveda sem moderator, v katerikoli rubriki, res bi zgledal, da se en malo sprehodi po forumu in mi pol odpi?e, da nisem niti moderator niti ni?.N? nebom pisal ker nisem ni?, samo ob?asni naklada? na forumu, razen ?e bi se kdo "zmotu" in me dodal kot moderatorja v kako rubriko. khm... a smo mal u?aljeni ? ne se prepirat za?et... to ne vodi nikam Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 10. november, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 Jaz sem tudi dobil ... zanekrat po?akajte z odgovori, ker sem sam odgovoril, pa jim bom po potrebi razlo?il za kaj gre. O?itno smo se skoraj vsi prijavili. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 Nobeden ni u?aljen, samo kaj naj jim pa napi?em , da sem aktiven ?lan na?ega foruma in da od ?asa do ?asa kaj napi?em. Pomoje bi mi odgovoril samo to da nimam kaj iskati na njihovem press portalu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 meni so tudi odpisali,pa sem napisal da sodelujem na forumih,...,pa sem dobil nazaj da prosijo za razumevanje in da je ta stran izklju?no namenjena profesionalnim novinarjem in mi ?elijo lep dan naprej. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2004 Sicer pa zgleda, da je vse kar se mazde ti?e TOP SECRET in no?ejo, da lastniki in ljubitelji, izvedo kakr?ne koli novosti o vozilih mazda. Povrh tega pa za stvari za katere se uporabniki zanimajo ne dobijo nobenega odgovora. Na kratko Res so carji ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 12. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2004 Wildcat, ima? mogo?e dostop do katere od teh strani? Povej kaj potrebuje?, mogo?e mi pa rata poiskati kak?ne informacije! LP Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 12. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2004 ?koda, da ni ?lo Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 12. november, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2004 ?koda, da ni ?lo Meni je uspelo, le na novo sem se moral registrirat, po navodilih MMSa. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 12. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2004 OK, fajn si na?el kar si iskal? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 12. november, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2004 OK, fajn si na?el kar si iskal? Vse kar sem iskal in ?e ve?. Hvala za pomo?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 12. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2004 se pravi da lahko v kratkem ?akamo aktualne novice Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 12. november, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2004 se pravi da lahko v kratkem ?akamo aktualne novice Tale 'v kratkem' izpusti, ostalo pa dr?i. Obetajo se spremembe, samo trenutno mi ?e ne znese vse skupaj naredit, se pa po?asi pripravljam. Kaj se pripravlja naj pa zaenkrat ostane presene?enje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo Napisano 18. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2004 TO NI FER!!!! PROTESTIRAM!!! Zakaj ste eni privilegirani. Tudi mi drugi bi radi meli dostop do teh strani in brali novice. Dejte se nam uporabnisko ime in geslo. Napisite ga tukaj! Ce je pa to taksna skrivnost, potem pa vsaj enim par PM da lahko pogledamo! Temu kar vi delate se rece: IZOBCANJE, RASIZEM, SIRJENJE OBCUTKA MANJSE VREDNOSTI, PODCENJEVANJE, ZAJEBAVANJE, ZIVCIRANJE, ETNICNO CISCENJE, KORUPCIJA, MALVERZACIJA, DVIGOVANJE PRAHU, DELANJE AFERE, NEENAKOPRAVNOST MED LJUDMI IN SPOLI, ZAJEBANCIJA, PROVOCIRANJE, NADOBUDNOST, JEBANJE V GLAVO, UPORABA VEZI IN POZNANSTEV,... D E J T E N A M L O G I N!!!!!!!!!!!! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 19. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 19. december, 2004 ne vem v ?em je fora ,jaz sem se normalno prijavil pa mam ?e vedno dostop Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.