qwerty Napisano 15. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2007 ofnem z alcohol 120% pa mi poka?e ikono v mojem ra?unalniku, kliknem 2x na njo pa sam urico poka?e pa n? ne nardi Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 15. november, 2007 Prijavi Napisano 15. november, 2007 kaj zaj si na?timal ..............si skrekal................dela al ne? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 15. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2007 delaaaaaaaaaaa sem ?e mal obra?al pa avto stolko Citiraj If in doubt, flat out...
blindek Napisano 15. november, 2007 Prijavi Napisano 15. november, 2007 kje za boga ste ga dobli? Citiraj
uklopko Napisano 15. november, 2007 Prijavi Napisano 15. november, 2007 delaaaaaaaaaaa sem ?e mal obra?al pa avto stolko No vidi? da gre sam ?e ?e? ja potegne? ga z neta in to je to! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 15. november, 2007 Prijavi Napisano 15. november, 2007 ja potegne? ga z neta in to je to! To je ?e najla?ji del posla ampak kje dobiti cajt, da vso poplavo ?pilov sproba?: V zadnjem mesecu so nas zasuli Bioshock, Half Life 2 episode two, Crysis, COD4, Painkiller, Fear, Blacksite Area 51, Gears of War, Jericho, Soldier of Fortune Payback, Alpha Prime, Race 07, Time Shift, Empire Earth III, itd. Citiraj
blindek Napisano 15. november, 2007 Prijavi Napisano 15. november, 2007 eni pa ste na teko?em sem kon?no na?el neko uporabno verzijo Pro Street... EE III pa bom tudi moral sprobat... Citiraj
qwerty Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 jz se ?e z ?rno rx-8 okol gonim pa najbolj?i turbo mam gor 320bhp Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 am a lahka kdo kak trainer za dnar poi??e ker sm totalko naredo mam pa kurca palca portugalca 147$ boss al pa klopko al pa poky bi bil zelo vesel ?e kdo najde Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 17. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2007 moji prvi vtisi so ?e kr isti gajba za japke drga? je pa pomoje finta v tem da avto zrihta? do max. :ne vem: bomo vidl zaenkrat mam stage 3 turbo, stage 2 brembo bremze, 3cm ni?ji avto, felge druge, spredno masko mal po?timano za bolj?o aerodinamiko, spojler zadaj,... pa ?RNE barve je.... pa MAZDA je.... RX-8 JE trenutno vozim okol 423bhp stroj, se bo pa kmal spremenil ko dam stage 3 ma?ino not, nitro, pa ga spustim na stage 3 fedre pa kolektorje pa auspuhe zamenjam pa en aerodinami?n bodi kit dam gor, pol ko bo pa dnar pride pa ?e drivetrain, transmision,.... velik dela sam ?e vedn nabri?em une plymuth cude iz B razreda kamer sem tudi jaz padel po prese?enih 400bhp cude majo pa skor vse tam okol 700bhp tko da Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 17. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2007 Evo malo update-a Ninja ne znoret od navdu?enja kot sem ?e rekel da se mi je zdel da je treba avto zrihtat da nea bom furu gajbice okol... dr?i avto je naliman na ceste in na ovinke ko pjanc plota :mi pijemoo: nora igra sploh drag ko mi mustang gre kr na zadne pa prefura 1/4mile v 9.12s morte igrat sam mal mi je ?al k ni freeride-a Mogo? posnamem kaj z Frapsom, dam na youtube in bote vidl kok se npr. mazda 3 sport obna?a ko ma okol 500 hr?kov To je ta na sliki spodaj (?rna) Tole se da dobit od mazde: To so pa mi iz kariere: Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 18. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2007 Dobil trainer za 99.999.999$, neomejeno nitra, avto se ne razbije, za?ne? in kon?a? eno dirko (ni mus da si prvi --> jz sm bil zadni pa ti napi?e dominated)... ?e kdo rabi objavim tuki gor file Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 18. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2007 ?e mal lu?t pa ta trojka ma 534bhp Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 Dobil trainer za 99.999.999$, neomejeno nitra, avto se ne razbije, za?ne? in kon?a? eno dirko (ni mus da si prvi --> jz sm bil zadni pa ti napi?e dominated)... ?e kdo rabi objavim tuki gor file BV to ni pol point igranja!!! A pri sexu bo? pol tud kakega poklical da jo zrihta na polno ti pa jo potem na koncu samo z kovtrom pokrije?!!!! ?lovek treba se sam pomatrat malo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 18. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2007 mam 2 kariere eno za guljufat pa u?ivat eno pa za matrarijo in kolnjenje Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 kr zgovarji se dej!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 BV to ni pol point igranja!!! A pri sexu bo? pol tud kakega poklical da jo zrihta na polno ti pa jo potem na koncu samo z kovtrom pokrije?!!!!?lovek treba se sam pomatrat malo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 this is not funy!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 18. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2007 kr zgovarji se dej!!! ?e je pa res ena je qwerty --> tta je za matratdruga je pa myha --> tta je pa za funnnnnnnn Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 22. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2007 v moji mapi naredo totalko komi nakraspam dnar za imprezo pa da jo zrihtam pol se pa edn cepec spomne sred proge na bremzo postavt jz pa direkt odzad v njega, rollover pa pristal ob cesti + TOTALLED kk naj zdej popla?am mi tut ni jasno markerjev ni ni? ve?, mam pa ?e en avto za grip z khmm... 216bhp in si lahka glih k...c z nm obri?em ta igra je kruta Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 22. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2007 vsaj nekdo avto pa totalka jz pa v jok pa na drevo Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Saj ga lohka kasko zavaruje? ... pa? neki pla?a? pa ni panike ?e ga skre?a?. Citiraj
qwerty Napisano 22. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2007 Saj ga lohka kasko zavaruje? ... pa? neki pla?a? pa ni panike ?e ga skre?a?. hja to ti ameri?anom povej kok mamo mi to v sloveniji po?lihtan Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.