Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ofnem z alcohol 120% pa mi poka?e ikono v mojem ra?unalniku, kliknem 2x na njo pa sam urico poka?e pa n? ne nardi :(:(:(

If in doubt, flat out... 

Napisano

kaj zaj si na?timal ..............si skrekal................dela al ne?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

delaaaaaaaaaaa :bravo::bravo::bravo: sem ?e mal obra?al pa avto stolko :danzoman:<_<

No vidi? da gre sam ?e ?e? :D

ja potegne? ga z neta in to je to! :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

ja potegne? ga z neta in to je to! :D

To je ?e najla?ji del posla ampak kje dobiti cajt, da vso poplavo ?pilov sproba?:

V zadnjem mesecu so nas zasuli Bioshock, Half Life 2 episode two, Crysis, COD4, Painkiller, Fear, Blacksite Area 51, Gears of War, Jericho, Soldier of Fortune Payback, Alpha Prime, Race 07, Time Shift, Empire Earth III, itd.

:o

33112_1.png

Napisano

:hohoho:

am a lahka kdo kak trainer za dnar poi??e ker sm totalko naredo mam pa kurca palca portugalca 147$ <_<:D

boss al pa klopko al pa poky bi bil zelo vesel ?e kdo najde :bravo::jupiii:

If in doubt, flat out... 

Napisano

moji prvi vtisi so ?e kr isti :P gajba za japke :hohoho: drga? je pa pomoje finta v tem da avto zrihta? do max. :ne vem: bomo vidl :P zaenkrat mam stage 3 turbo, stage 2 brembo bremze, 3cm ni?ji avto, felge druge, spredno masko mal po?timano za bolj?o aerodinamiko, spojler zadaj,... pa ?RNE barve je.... pa MAZDA je.... RX-8 JE :bravo::danzoman:

trenutno vozim okol 423bhp stroj, se bo pa kmal spremenil ko dam stage 3 ma?ino not, nitro, pa ga spustim na stage 3 fedre pa kolektorje pa auspuhe zamenjam pa en aerodinami?n bodi kit dam gor, pol ko bo pa dnar pride pa ?e drivetrain, transmision,.... velik dela :D sam ?e vedn nabri?em une plymuth cude iz B razreda kamer sem tudi jaz padel po prese?enih 400bhp :blink::P cude majo pa skor vse tam okol 700bhp tko da :rulam:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Evo malo update-a :D Ninja ne znoret od navdu?enja :hohoho: kot sem ?e rekel da se mi je zdel da je treba avto zrihtat da nea bom furu gajbice okol... dr?i :jupiii: avto je naliman na ceste in na ovinke ko pjanc plota :mi pijemoo: nora igra sploh drag ko mi mustang gre kr na zadne pa prefura 1/4mile v 9.12s :blink::ouje: morte igrat sam mal mi je ?al k ni freeride-a :(

Mogo? posnamem kaj z Frapsom, dam na youtube in bote vidl kok se npr. mazda 3 sport obna?a ko ma okol 500 hr?kov :D To je ta na sliki spodaj (?rna) B)

Objavljena slika

Tole se da dobit od mazde:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

To so pa mi iz kariere:

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

Dobil trainer za 99.999.999$, neomejeno nitra, avto se ne razbije, za?ne? in kon?a? eno dirko (ni mus da si prvi --> jz sm bil zadni pa ti napi?e dominated)... :bravo:

?e kdo rabi objavim tuki gor file :P

If in doubt, flat out... 

Napisano

Dobil trainer za 99.999.999$, neomejeno nitra, avto se ne razbije, za?ne? in kon?a? eno dirko (ni mus da si prvi --> jz sm bil zadni pa ti napi?e dominated)... :bravo:

?e kdo rabi objavim tuki gor file :P

BV to ni pol point igranja!!!

A pri sexu bo? pol tud kakega poklical da jo zrihta na polno ti pa jo potem na koncu samo z kovtrom pokrije?!!!!

?lovek treba se sam pomatrat malo :D

attachmentzbg1.gif

Napisano

kr zgovarji se dej!!! :hohoho:

attachmentzbg1.gif

Napisano

BV to ni pol point igranja!!!

A pri sexu bo? pol tud kakega poklical da jo zrihta na polno ti pa jo potem na koncu samo z kovtrom pokrije?!!!!

?lovek treba se sam pomatrat malo :D

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Objavljena slika

this is not funy!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

kr zgovarji se dej!!! :hohoho:

?e je pa res <_<:hohoho:

ena je qwerty --> tta je za matrat

druga je pa myha --> tta je pa za funnnnnnnn :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Napisano

:( v moji mapi naredo totalko :( komi nakraspam dnar za imprezo pa da jo zrihtam pol se pa edn cepec spomne sred proge na bremzo postavt jz pa direkt odzad v njega, rollover pa pristal ob cesti + TOTALLED <_<:( kk naj zdej popla?am mi tut ni jasno :P:( markerjev ni ni? ve?, mam pa ?e en avto za grip z khmm... 216bhp in si lahka glih k...c z nm obri?em :angry: ta igra je kruta :ph34r:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

Saj ga lohka kasko zavaruje? ... pa? neki pla?a? pa ni panike ?e ga skre?a?. ;)

33112_1.png

Napisano

Saj ga lohka kasko zavaruje? ... pa? neki pla?a? pa ni panike ?e ga skre?a?. ;)

hja to ti ameri?anom povej kok mamo mi to v sloveniji po?lihtan :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.