Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

travian te ?ist zasvoji ja :D symon a si zlatnike nabiras? :P

Hja v bistvu imam skoraj vse zlatnike na celem (na za?etku sem bil neumen in jih porabil nekaj za to, da sem takoj zgradil stavbo) ?e ampak, ?e jih slu?ajno dobim se jih ne bi branil. :hohoho: Samo fora je, da zaenkrat jih kar ne upam porabiti, pa niti ne spla?a se mi uporabiti kak?nega produkcijskega bonusa pri komaj 150 enot surovine na uro.
Napisano

Kok naj jz te fajle ofnem :blink: ho?em odpret pa napi?e da naj poi??em program... gre se pa za call of duty 4

post-771-1202028484_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Napisano

Original nabav. :P

?uj ka si nor :D

Dj poglej v keri kon?nici ma? fajle napisane!

Probaj z ISO image-vsaj mojo verzijo cod4 sm odpru s tem

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

?uj ka si nor :D

Dj poglej v keri kon?nici ma? fajle napisane!

Probaj z ISO image-vsaj mojo verzijo cod4 sm odpru s tem

sem naredil sicer se comp nakaj ?asa upiral ?e? to ne gre sedaj pa se je vdal :hohoho:

igra je :rispekt::rispekt::rispekt: nimam besed :ljubezen: grafika :rispekt::ouje:

If in doubt, flat out... 

Napisano

sem naredil sicer se comp nakaj ?asa upiral ?e? to ne gre sedaj pa se je vdal :hohoho:

igra je :rispekt::rispekt::rispekt: nimam besed :ljubezen: grafika :rispekt::ouje:

Se strinjam sploh na vodnih efektih pride DX10 do izraza :D:bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Se strinjam sploh na vodnih efektih pride DX10 do izraza :D:bravo:

jaaaaaa :bravo: una prva misija ko si na ladji :rispekt: kaki efekti :bravo:

If in doubt, flat out... 

• 2 tedna kasneje...
Napisano

jaaaaaa :bravo: una prva misija ko si na ladji :rispekt: kaki efekti :bravo:

sem ?e konec :zvizga: kon?al tut uno na avijonu :ouje: sam zdej je pa konec :( ?akamo cod5 :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ne ga lomit,a res? :D Ki si jih te dobla? :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Le glej,da ne bom ob?aloval tega dejanja. :P Ker se lahko recimo komp pokvari zaradi tega. :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Pol neprimerno dolgih urah sedenja, izgube ?ivcev, skoraj zlamane mize in seveda verbalnega udejstvovanja, kon?al Gothic III!

Ker je ?pil poln bug-ov, pa ?etudi in?talira? patch-e, je ?e tolk huj...save, save, save...pa ludeke mor? iskat kot budala!!!

Orc-i so ?e vedno enako butasti kot v predhodnjih igrah, s tem, da jih je veliiiiko ve?.

Naslednja...Oblivion!!!

Mister polizman...go get a DONUT!!!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

No takole da predstavim spletno igro: Bitefight

Igra je nezahtevna kar se ?asa ti?e in tudi same zahtevnosti. Primerna je za staro in mlado. Je neagresivna in zabavna. Kdor nima ?asa, lahko da svojega vampirja delati za 8 ur. Ta ?as ni treba ni? delati. Po 8 urah pogleda?, ?e je kaj za kupiti, porabiti denar in ga sper da? delati za 8 ur ali po ?elji. Na delo se ga po?lje zjutraj, pred slu?bo/?olo, pogleda se ga ko se pride domov, in pa ?ez dan ?e po malem, kolikor ?as dopu??a. Zve?er se ga spet da delati za 8 ur ?ez no?, do jutra in tako naprej...

Skratka, ?e vas zanima, lahko tukaj povpra?ate karkoli tisti ki jo ?e igrate,povejte kak?ne so va?e izku?nje.

Tukaj je bli?nica sprobajte in povejte kak?na se vam zdi konec koncov pa lahko naredimo svojo ekipo in se borimo proti drugim :bravo:

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655

Napisano

naj mi nekdo pove kak program enak daemon toolsu ker mi gre daemon tools na k... <_< mi comp viruse izjavlja itd... :whatever:

If in doubt, flat out... 

Napisano

No takole da predstavim spletno igro: Bitefight

Igra je nezahtevna kar se ?asa ti?e in tudi same zahtevnosti. Primerna je za staro in mlado. Je neagresivna in zabavna. Kdor nima ?asa, lahko da svojega vampirja delati za 8 ur. Ta ?as ni treba ni? delati. Po 8 urah pogleda?, ?e je kaj za kupiti, porabiti denar in ga sper da? delati za 8 ur ali po ?elji. Na delo se ga po?lje zjutraj, pred slu?bo/?olo, pogleda se ga ko se pride domov, in pa ?ez dan ?e po malem, kolikor ?as dopu??a. Zve?er se ga spet da delati za 8 ur ?ez no?, do jutra in tako naprej...

Skratka, ?e vas zanima, lahko tukaj povpra?ate karkoli tisti ki jo ?e igrate,povejte kak?ne so va?e izku?nje.

Tukaj je bli?nica sprobajte in povejte kak?na se vam zdi konec koncov pa lahko naredimo svojo ekipo in se borimo proti drugim :bravo:

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655

Evo pa sem tvoj prijatelj... prijavljen... :D

Zdej pa sem vse zlato za iskustva porabu.... :S

Feel free....

Napisano

Hm,... sem ?e precej dober ratal.... ampak ?e vedno ne vem kaj treba to?no delat... jaz kar klofam vse po spisku... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Hm,... sem ?e precej dober ratal.... ampak ?e vedno ne vem kaj treba to?no delat... jaz kar klofam vse po spisku... :aaaaa:

Ja point igre je ta da dela? na Groblju in slu?i? denar?ka z tem denar?kom pa kupuje? skill pointe.

No tukaj si lahko malo pomagate http://bitefightba-team.info/index.php

Napisano

Zemir...

Kaj mi Savezno skrovi?te imamo????? :unsure:

Ampak iskreno... igra m je vedno bolj v?e?... :)

Za jo trogat med slu?bo je odli?na... ker ti ne vzamem ni? ?asa.... :aaaaa:

No kdo se gre ?e igrat???

Klik klik

LP daVId

Feel free....

Napisano

js se tud igram :D

Simsi ne ?tejejo. :P

Ti?a vun!!

Napisano

sej ne simske,..no tud simske,..ampak tole k je dal Zemir link,..sm dons iz firbca po?nofala :D in padla not,..

mogo?e pikico podobno the crimsom,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jao bo?e........NEEEEEEEEE!!!!! :vskalo:

:hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.