Allyssa Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 sploh pa,..tm pi?e samo izgubljenih,..tko da,..krneki Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Pa vi ste ?ist not padl Boj?,mi2 boma pa kero na kako drugo temo rekla pa bo,ziher boma kako zanimivo najdla. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Boj?,mi2 boma pa kero na kako drugo temo rekla pa bo,ziher boma kako zanimivo najdla. Ma? prou, dejva mal razmislt. Ni vrag, da ne bo kak?na dobra padla. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 evo vama bom js odprla eno temo matr sm prjazna Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 evo vama bom js odprla eno temo matr sm prjazna No in kje je...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 kako smo nestrpni evo jo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Ahmm,mi2 sma mela nekaj drugega v mislih. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Ahmm,mi2 sma mela nekaj drugega v mislih. To?n tko, ?eprav je tudi tale zadeva lahko uporabna... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 He he,ma? prav.Tu na forumu smo sploh majstri,da iz vsake strokovne debate potegnemo sex ven. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?. Spet..... Citiraj Feel free....
poky Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 A ni to sporo?ilo Ally dobla ?e ta teden? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 ja sm dobla,..o?itno ma tvoj vampir?ek dons slab dan,.. men je pa dons metal vn same metropole pa vele grade,..sm mela samo eno malo selo od vseh lovov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 O?itno ma res slab dan..... SPET!! Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?. Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 kaj si dons ?e 4x to dobu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Aaaam... 5krat... spet zdej... mamicu mu j.!!! Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji. Citiraj Feel free....
Boss Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Aaaam... 5krat... spet zdej... mamicu mu j.!!!Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji. u poslednje vreme mnogo ti pada? u nesvjest, da nisi slu?ajno trudan ?? Citiraj
David Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 u poslednje vreme mnogo ti pada? u nesvjest, da nisi slu?ajno trudan ?? Pa majke mi da neznam!!! Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Pa majke mi da neznam!!! Clearblue? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Clearblue? Ammm.... sem ?e... pa sem se po rokah polulal... pa ?ist popizdu in vse stran vrgel.... Tako da ne vem kaj naj nardim zdej.... Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Ammm.... sem ?e... pa sem se po rokah polulal... pa ?ist popizdu in vse stran vrgel.... Tako da ne vem kaj naj nardim zdej.... Ma pust vse skup pr mer, sej bo? kmal vidu, ?e je kej... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Ma pust vse skup pr mer, sej bo? kmal vidu, ?e je kej... Ok ata ?trumf.... Citiraj Feel free....
poky Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Ma pust vse skup pr mer, sej bo? kmal vidu, ?e je kej... Ammm,kak pa ti ve?,kolko je ?e??? Da nima? ti kaj tu zraven?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Ammm,kak pa ti ve?,kolko je ?e??? Da nima? ti kaj tu zraven?? David ni po mojem okusu... Ni bujna blondinka Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 David ni po mojem okusu... Ni bujna blondinka Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.