Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa vi ste ?ist not padl ?zmeden?

:(

Boj?,mi2 boma pa kero na kako drugo temo rekla pa bo,ziher boma kako zanimivo najdla. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Boj?,mi2 boma pa kero na kako drugo temo rekla pa bo,ziher boma kako zanimivo najdla. :bravo:

Ma? prou, dejva mal razmislt. Ni vrag, da ne bo kak?na dobra padla. :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

evo vama bom js odprla eno temo :D

matr sm prjazna :P

No in kje je...? :ne vem:

Napisano

Ahmm,mi2 sma mela nekaj drugega v mislih. :P

Ti?a vun!!

Napisano

Ahmm,mi2 sma mela nekaj drugega v mislih. :P

To?n tko, ?eprav je tudi tale zadeva lahko uporabna... :hohoho:

Napisano

He he,ma? prav.Tu na forumu smo sploh majstri,da iz vsake strokovne debate potegnemo sex ven. :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Spet..... :blink:

Feel free....

Napisano

A ni to sporo?ilo Ally dobla ?e ta teden? <_<

Ti?a vun!!

Napisano

ja sm dobla,..o?itno ma tvoj vampir?ek dons slab dan,..

men je pa dons metal vn same metropole pa vele grade,..sm mela samo eno malo selo od vseh lovov :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

O?itno ma res slab dan..... <_<

SPET!!

Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Feel free....

Napisano

Aaaam... 5krat... spet zdej... mamicu mu j.!!!

Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.

Feel free....

Napisano

Aaaam... 5krat... spet zdej... mamicu mu j.!!!

Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.

u poslednje vreme mnogo ti pada? u nesvjest, da nisi slu?ajno trudan ?? :P

33112_1.png

Napisano

u poslednje vreme mnogo ti pada? u nesvjest, da nisi slu?ajno trudan ?? :P

Pa majke mi da neznam!!! :blink:

Feel free....

Napisano

Pa majke mi da neznam!!! :blink:

Clearblue? :hohoho:

Napisano

Clearblue? :hohoho:

Ammm.... sem ?e... pa sem se po rokah polulal... pa ?ist popizdu in vse stran vrgel.... :aaaaa:

Tako da ne vem kaj naj nardim zdej.... :vino:

Feel free....

Napisano

Ammm.... sem ?e... pa sem se po rokah polulal... pa ?ist popizdu in vse stran vrgel.... :aaaaa:

Tako da ne vem kaj naj nardim zdej.... :vino:

Ma pust vse skup pr mer, sej bo? kmal vidu, ?e je kej... :D

Napisano

Ok ata ?trumf.... :rolleyes:

Feel free....

Napisano

Ammm,kak pa ti ve?,kolko je ?e??? :blink: Da nima? ti kaj tu zraven?? :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Ammm,kak pa ti ve?,kolko je ?e??? :blink: Da nima? ti kaj tu zraven?? :P:hohoho:

David ni po mojem okusu... Ni bujna blondinka :P:hohoho:

Napisano

David ni po mojem okusu... Ni bujna blondinka :P:hohoho:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.