Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moj vampir?i?u, pa je ve?ni sanja?....?e drugi?....

Hladna je i mar?na noć. Noćni leptiri su zacrnili lampu. Dok promatra? ?to rade bića noći ne zapa?a? kako je vrijeme brzo leti. Odjednom trzaj, te shvati? kako je 10 minuta pro?lo.

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

mojga spet dons neki premetava <_< oz mojo, ker mam vampirko no :D

P.S.: o?itno je dobla moja vampirka Davidov sindrom,..?e 3x dons sm zvisela na lovu :blink:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Davidov sindrom? Hmmm...

Ka pa ?e ma tiste dni v mesecu? :hohoho:<_<

Napisano

pa ?e u?er jo je premetaval,..dons sm pa dobla od 6 lovov,..4 ta sporo?ila da sanja, se zaletava itd <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ti,da ne bom jaz za?el po?asi take odgovore doma dobivat..... :blink::o

:P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Eno vpra?anje...

Pakleno kamenje lahk kupi? samo ?ez kreditne?

Al jih lahk kupi? v igri s pridobljenim dnarjem, brez da da? ?t. TTR?

Napisano

za za?etk bi mogu bit kej doma :D

E,moja vampirka,samo da stopim iz teme ki se ji re?e slu?ba,pa da ti poka?em,kak to pravi vampiri delajo! :ph34r:

:hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

ti si pa res not padu :D

ne ne,..mor? dat dinar?ke taprave,..

PFFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!

Napisano

No ?e ena novica David povi?an si v Hunter-ja :bravo:

?e bo ?e gdo pri?el do 7 nivoja pa ne bo povi?an naj kar re?e bomo zrihtal :prstgor:

Iceboy pa Marko bosta pa kmalu tam, ?e bosta nadeljevala tempo sploh pa Marko, ki kar hitro raste :prstgor:

Trenutno smo na 666(:hudicek:) mestu :bravo:

Igra?__________Rank_________l krvi___oplja?kano zlato_____izgubljeno zlato

-Zelc99________Gospodar______ 23.813_______8.533___________10.151

-Allyssa________Hunter_________12.996 _______417____________1.049

-Havanitos______Hunter_________10.736______2.688____________1.368

-Iceboy ________bite newb_______7.770_______2.550____________1.110

-Markoslav______bite newb_______5.504_______375______________270

-Banshee51_____bite newb_______3.605______1.329_____________751

-Mallybloody_____bite newb_______2.013_________2______________73

-Nisde__________bite newb_________81

Napisano

Zemir dj tega po smr?ku: Grdni

Ti?a vun!!

Napisano

pa kaj je moj vampir bolan <_< :ne vem: :ne vem:

Lov te vodi do jedno selo. Ulovio si 35.31 l krvi, 35.31 zlata i zaradio 1 bodova iskustva!

Fri, 14.03.2008 - 22:31:16 Podmuklo si napao doho !

Fri, 14.03.2008 - 21:50:43 Lov te vodi do jedan mali grad. Ulovio si 105.53 l krvi, 105.53 zlata i zaradio 1 bodova iskustva!

Fri, 14.03.2008 - 21:01:43 Podmuklo si napao DeFekT !

Fri, 14.03.2008 - 20:47:11 Lov te vodi do malo naselje. Ulovio si 11.76 l krvi, 11.76 zlata i zaradio 0 bodova iskustva!

Fri, 14.03.2008 - 20:36:37 Podmuklo si napao Wolf14 !

Fri, 14.03.2008 - 20:34:41 Lov te vodi do malo naselje. Ulovio si 18.01 l krvi, 18.01 zlata i zaradio 1 bodova iskustva!

Fri, 14.03.2008 - 19:46:41 Lov te vodi do jedan mali grad. Ulovio si 94.75 l krvi, 94.75 zlata i zaradio 0 bodova iskustva!

Fri, 14.03.2008 - 19:35:45 Podmuklo si napao doho !

Fri, 14.03.2008 - 16:09:06 Podmuklo si napao robbie !

If in doubt, flat out... 

Napisano

Lov te vodi do jedna metropola. Ulovio si 334.67 l krvi, 334.67 zlata i zaradio 3 bodova iskustva!

oujea :ouje::ouje:

Lov te vodi do jedna metropola. Ulovio si 285.99 l krvi, 285.99 zlata i zaradio 3 bodova iskustva!

zdej je pa ozdravel :bravo::jupiii:

If in doubt, flat out... 

Napisano

dokler si samo v malih selih je ?e ql,...

k dobi popadke tko k Davidov pa moj,..pol je za pop**** <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

:D poznam te popadke ally :P jih ma moj tut <_<

Tue, 11.03.2008 - 17:39:38 Hladna je i mar?na noć. Noćni leptiri su zacrnili lampu. Dok promatra? ?to rade bića noći ne zapa?a? kako je vrijeme brzo leti. Odjednom trzaj, te shvati? kako je 10 minuta pro?lo.

Mon, 10.03.2008 - 17:24:20 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Sun, 09.03.2008 - 15:45:38 Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.

<_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

V?eri sm hotu donirat par dinar?kov v "savez", (pa? ka mi je ostalo vi?ka), pa ni ?lo.

Oziroma, vsaj vidu nism, da bi izginu dnar iz mojga ra?una.

Kok je s tem?

Za kaj se pa uporabljajo donacije?

Ja ?e neki off topic....

Kok Qwerty vid moj IP?

Napisano

malo je tricky donirat. da? not znesek, klikne? doniraj pa napi?e obnovi, ga klikne? pa ko te vrne nazaj da? osve?i stran :D

EDIT: napi? www.danasoft.com pa si nared svojo tablco :bravo:

ful spooky ne :P

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ko ma? mojga napisanga na tablci...pa valda nimava istega...al?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.