Deeyan Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 Tale nov NFS Shift 2 izgleda kar zanimiv. Sem kar izbrisal oglas za PS3, ?e slu?ajno kupim NFS. nvem, NFS-ji zgledajo po film?kih vsi super, ko pa ?pil sproba? pa ni to to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 Meni ?e Medieval 2 ?trajka toliko, da se ne da igrati. Je bil pa Shogun total war edini ?pil zaradi katerega sem nezavedno ?pilal skoraj do jutra. Samo ?e to potezo, samo ?e to sezono. Ah da vidim kaj bo naslednjo sezono. OK zanimivo, bom ?e to prestavil.... Kaj za vraga petelin sredi no?i kikirika?!? To?no tko se je men v?eraj zgodilo, sam ?e to prestavim pa kliknem next turn potem pa grem, pa se nekaj nardi, pa sam ?e to porihtam pa to potezo, da ne bom jutr pozabu, pa sam ?e to bitko odvodim, pa je blo ?e 1 pono? pre?. Citiraj
tauko Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 nvem, NFS-ji zgledajo po film?kih vsi super, ko pa ?pil sproba? pa ni to to To ?e, sam ne soditi knjige po platnici, k niso vse serije delane po istmu kopitu Nekatere so bolj v arkadne vode usmerjene (hot pursuit), druge (Shift) pa bl v realisti?no simulacijo ( ?eprav to ni)Sej vozni model je ?e kar prebavljiv, vendar ga ne maram ve? zarat ?alabajzarske podpore volana, ki ti po?re vse ?ivce in ?e kak ?ol?n kamen poleg (v mislih imam verzijo za ps3) Lahk bi se kaj nau?il od codemasterjev ali pa PD-ja ( GT5) Tale nov NFS Shift 2 izgleda kar zanimiv. Sem kar izbrisal oglas za PS3, ?e slu?ajno kupim NFS. Jest sm bil pa ?e tik pred tem, da bi te kontaktiru zgolj za nakup konzole; brez igre in volana Sm namre? prej?nji teden fasu famozni YLOD (op.p:yelow light of death), danes mi ga je pa uspelo o?iveti od?tevam dneve do naslednjega yloda Citiraj
323f Napisano 31. marec, 2011 Prijavi Napisano 31. marec, 2011 kdo upa z mano pa z cerarjem BF2 Citiraj
jures Napisano 31. marec, 2011 Prijavi Napisano 31. marec, 2011 jest grem raj na pole z ?ogo pa 2ma koloma za gol Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 31. marec, 2011 Prijavi Napisano 31. marec, 2011 nvem, NFS-ji zgledajo po film?kih vsi super, ko pa ?pil sproba? pa ni to to kaj jaz vem, shift je kar zakon ostali so bolj arkadni... Citiraj
Deeyan Napisano 31. marec, 2011 Prijavi Napisano 31. marec, 2011 jest grem raj na pole z ?ogo pa 2ma koloma za gol in to?no tole sma midva z bratrancem u?eri nardila Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 Sva se z enim kolegom najdal pa nabijava online kampanjo pr Shogun, kr cool zadev??na... Citiraj
Boss Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Jaz pa norim na Shiftu dvojki. Vse je OK sam driftat pa ne znam... jebemu v ?ivo mi je z M3 bolj ratalo kot pa v igrci - po?utim se ?ist nesposobn Citiraj
krco22 Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Jaz pa norim na Shiftu dvojki. Vse je OK sam driftat pa ne znam... jebemu v ?ivo mi je z M3 bolj ratalo kot pa v igrci - po?utim se ?ist nesposobn Enako sem dans kar nehal igrat ker tale drift mi nikakor ne porata Citiraj
Boss Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Kot bi bilo nekaj narobe, ker gume ne dr?ijo ama ni? spljoh... se samo dotakne? gasa v tretji prestavi pri 20 km/h pa vse vrti v prazno - kr neki Citiraj
krco22 Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Kot bi bilo nekaj narobe, ker gume ne dr?ijo ama ni? spljoh... se samo dotakne? gasa v tretji prestavi pri 20 km/h pa vse vrti v prazno - kr neki To ni nikol simulacija ta nissan se obnasa kot bi mel 1000+KM tko kot si reku mal se gasa dotaknes pa si ze vrtavka Citiraj
Symon Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 Nekaj fri?nih in malo manj fri?nih. FD RX7:E92 M3:AC Cobra v unikatni (gold chrome) barvi. Lepa ampak divja, prakti?no nevozna zadeva. Pri nizkih hitrostih mora? biti pazljiv z gasom, pri vi?jih pa ?e z bremzo in volanom. Je pa fajn model za slikanje in igranje z odsevi v avtomobilu.Pa ?e malo manj kvalitetne slikce (modeli avtov). RUF BTR, avto za pogumne. Gre fajn ampak taka mo? na zadnjih kolesih in te?a za zadnjo osjo zahtevata precizno delo za volanom.Obljubljena 6 MPS. Lu?tna zadeva, se pa ?uti, da ima te?ek nos in ho?e v?asih bolj naravnost kar se korigira z ro?no. Glede na grob asfalt je za tole potrebno tudi nekaj sre?e:Na Ringu sem testiral razli?ne M3. Navadno E46, M3 CSL in M3 GTR. CSL in GTR sta tam-tam. Citiraj
daSKAn Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 MINECRAFT!!! Najbolj?i ?pil ever!!! Preprosto genialno. Tok simpl zasnova ampak je meja samo tvoja domi?ljija. Kaj delajo nekateri je da dol pade?.. jest sm ?e amater, sam poglejte kva pa eni delajo: Sudoku, ki ga lahko igra?: http://www.youtube.com/watch?v=XXQIFX-8joI...player_embedded 365 days of minecraft (tele so me sploh impresioniral, brez itam spawninaga ali druge pomo?i, ves material legalno nabran in craftan) http://www.youtube.com/watch?v=jCOKGdJTIpg...player_embedded ASCII word processor (?e zdej ne dojamem, kak so to naredl) ?e malo minecraft rave glasbe: Tko se pa recimo igra normalno (samo de je to ena costum mapa, ki je zelo zelo zajebana za igrat imenovana Super Hostile: Legendary) U glavnem ta igra nima omejitev. Svetovi so prakti?no neskon?ni, ki se genereirajo lahko tudi z nekim random seedom. Nabira? materjal, gredi? vse ?ivo in sevede upa?, da te ne ujame no? nepripravljenega, ker pono?i pridejo ven ?leht stvari Men v nobenem ?plu ?e nislo ?le kocine tako pokonc in nikoli tok vesel, ko najde? pot ven iz rudnikov, v katerem si se ene 4x zgubu in si ?e od vseh bitk s sovragi komaj ?iv. In mko pride? ven, vidi? fantasti?no lep son?ni vzhod/zahod in v ozadju za?ne ?pilat ta komad. V priponki pa neki kar sem sam mal ustvarjal... Citiraj
Deeyan Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 js pa te dni nabijam Worms Reloaded Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 js pa te dni nabijam Worms Reloaded Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Forza motorsport 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Kdor ima GT5 naj si ga privo??i. Tule ne crkne ?eprav je Renault Sport. Res se super pelje. PS: dim je od gum! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Pomoje je od bremz ki so za?tekale. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 To je bel dim... verjetno mu je dihtungo preplozalo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Bel dim ponavadi tud uhaja iz elektronskih komponent, mejbi so te?ave na elektroniki ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Ne saj je dihtunga na glavi. Hecno, edino pri Japoncu sem to do?ivel. Citiraj
Boss Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 ?e vas to tola?i. hehe, ful se nam dobr zdi mi je pa v?e?, da je to ?ist realisti?na simulacija... Citiraj
PATO Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Pred 2 dnevoma potegnil z neta NFS The Run in danes zaklju?il z njo. Igra je kratka, zgodba tako-tako, nobenih modifikacij avtov, ki so itak vsi neki bedni (no sej nikoli niso bili zanimivi, si jih pa vedno lahko predelal). Sem kr razo?aran nad igro. V?e? mi je edino da je enih par zanimivih avtov not npr. mazda mx-5 in rx-7, golf 1 GTI, BMW M3 e30 Bo treba zdaj neke simse instalirat da bo malo dlje trajalo Je ?e kdo igral prej?nje dele assassin creed? Izgleda zanimiva... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.