IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
kakšnim alkoholom? drugače pa @Boss ne gledat te autodoc selektorje pa to, pejt direkt na bosch page pogledat kere ti pašejo https://www.boschwiperblades.com/xc/sl-si/-/sl-si/ef6618277b0dc0acfbbeaf9884e9537e0cf78382
-
Kapitan bojne korvete vpiše v ladijski dnevnik: - "Veter jugovzhodni, morje nemirno, prvi častnik pijan." Prvi častnik to vidi in prosi kapitana, naj izbriše pripombo na njegov račun. Kapitan ga zavrne: - "Tu zapisujemo samo resnico." Dan pozneje vodi dnevnik prvi častnik in vpiše naslednje ugotovitve: - "Veter še vedno jugovzhodni, morje nemirno, kapitan danes trezen..."
-
Jaz sicer nisem nič naredil, se je pa hladilnik odločil da spuša. Tko, da imam zdej motor lepo okrašen in zelenkaste barve(študiram če obesim še par rdečih balončkov zraven). Je pa razpoka na vrhu haldilnika tako majhna, da lahko se vozim(bil pri mehaniku) dokler mi ne zamenja. 😆
-
Bog je ustvaril prvega Gorenjca. Vprašal ga je, če si kaj želi. Gorenjec mu je odgovoril: - "Želim planino!" In Bog je Gorenjcu ustvaril planino. - "Želiš še kaj?" - "Ja, želim si kravo." In Bog je Gorenjcu ustvaril kravo. Gorenjec je pomolzel kravo in poskusil mleko. - "Odlično mleko je!" - "Daj ga še meni malo za poskušnjo!" Gorenjec mu je izročil skodelico mleka in Bog ga je z užitkom spil. Nato je vprašal Gorenjca: - "Želiš še kaj?" - "Ja. Želim plačilo za skodelico mleka..."
-
Imam tehniko. Namesti enga dam v luknjo fi8 tri črne. In papa stena😁. Pa še legalno je. Več zs...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.